Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Οι νεαροί στρέφονται στις μεγαλύτερες γυναίκες. Ρωτήστε εκείνους…»!

Share
natalia
Η Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν την ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που έγραψαν ότι για ακόμη μία φορά έχει σχέση με μικρότερό της.
«Όχι. Τι να με ενοχλήσει; Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Την πρώτη φορά που το ακούς λες “άουτς”. Αν ήμουν και η μόνη γυναίκα στην Ελλάδα που είχε σχέση με μικρότερο άντρα, θα ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη της Πλατεία Συντάγματος. Πλέον, όμως, δεν υφίσταται αυτό. Απλά πάντα θα μου δημιουργεί απορία γιατί στη δική μας χώρα γίνεται αντικείμενο σχολιασμού μια
γυναίκα που είναι δεκαπέντε – είκοσι χρόνια από τον σύντροφο της και όχι αντιστοίχως ένας άντρας πενήντα χρόνια μεγαλύτερος από τη δική του σύντροφο», δήλωσε στο Εγώ η παρουσιάστρια.
Ακόμη η παρουσιάστρια μίλησε για το ποιος κάνει το πρώτο βήμα στις σχέσεις που η γυναίκα είναι μεγαλύτερη. «Ας σημειωθεί επίσης ότι δεν ψάχνουν οι μεγαλύτερες γυναίκες τους μικρότερους άντρες. Αυτό που μάλλον δεν έχει γίνει αντιληπτό είναι ότι οι νεαροί στρέφονται σε εκείνες. Το γιατί δεν το ξέρω. Μάλλον πρέπει να ρωτήσετε εκείνους “Γιατί το κάνετε αυτό, παιδιά; Γιατί δεν πάτε με μία πιτσιρίκα είκοσι χρονών που είναι στην ηλικία σας;” και όχι τις γυναίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger