Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Στις 17 Απριλίου έρχεται το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

πλοίο
Στις 17 Απριλίου αναμένεται στο λιμάνι του Βόλου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο και ήδη στη διαδρομή από τον εμπορικό λιμένα Βόλου μέχρι την παραλία έγινε ένας πρώτος καθαρισμός από την Υπηρεσία Καθαριότητας.
Όπως αναφέρει η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νατάσσα Οικονόμου, σε ερώτηση του συμβούλου Αντώνη Ακτσιαλή, για τον καθαρισμό στο parking του Τελωνείου, ο χώρος στάθμευσης ανήκει στο Τελωνείο, που πέρυσι, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, κατόπιν αιτήματος, η Υπηρεσία Καθαριότητας προέβη στον καθαρισμό του χώρου, με τη χρήση σαρώθρου και του αναγκαίου προσωπικού.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, για τον καθαρισμό της διαδρομής από την έξοδο του λιμένος μέχρι και την παραλία του Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη και το πρόγραμμα αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων «η Υπηρεσία προέβαινε στον τακτό καθαρισμό των χώρων και στη συνεχή επίβλεψή τους, φροντίζοντας για την εικόνα της περιοχής, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ή παράπονο από τους τουρίστες και τους εμπλεκόμενους φορείς, οι οποίοι και συγχάρηκαν την Υπηρεσία για το αποτέλεσμα».
Για τη φετινή χρονιά, η Υπηρεσία, που είναι ήδη σε συνεννόηση με το Τμήμα Τουρισμού, θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα. Με δεδομένη την πρώτη άφιξη, στις 17-4-2014, έχει γίνει ήδη ένας καθαρισμός στην περιοχή και θα γίνεται επανέλεγχος και οι αναγκαίες παρεμβάσεις, τις επόμενες μέρες, ώστε η εικόνα να είναι η καλύτερη δυνατή, και τη φετινή χρονιά, καταλήγει στην απάντησή της η αντιδήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger