Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Kλεμμένα διαβατήρια είχαν δύο επιβάτες του Boeing

Kλεμμένα διαβατήρια είχαν δύο επιβάτες του Boeing
Kλεμμένα διαβατήρια είχαν δύο επιβάτες του Boeing

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα επιβατών της πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines που δόθηκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται ένα ιταλός και ένας αυστριακός, των οποίων τα διαβατήρια είχαν κλαπεί.

Συγκεκριμένα,στη λίστα περιλαμβανόταν το όνομα του 37χρονου Λουίτζι Μαράλντι, όμως το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι στο αεροπλάνο δεν επέβαινε κανένας Ιταλός. Σύμφωνα  με την εφημερίδα Corriere Della Sera, το διαβατήριό του εκλάπη στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Αύγουστο.
Από την πλευρά του το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο αυστριακός πολίτης που φέρεται ότι επέβαινε στην πτήση είναι σώος κι αβλαβής και βρίσκεται στην Αυστρία και ότι και το δικό του διαβατήριο είχε κλαπεί.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταξύ των 239 επιβατών του Boeing Airlines το οποίο εξαφανίστηκε σήμερα τα ξημερώματα από τα ραντάρ ενώ κατευθυνόταν από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, βρίσκονται τέσσερις Γάλλοι, ανάμεσά τους τρεις μαθητές του γαλλικού λυκείου του Πεκίνου.
Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Πσάκι δήλωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν τρεις Αμερικανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger