Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Το Boeing συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό χωρίς επιζώντες»

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΣΑΡΤΕΡ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Τα τελευταία στοιχεία από δορυφόρο επιβεβαιώνουν ότι το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, χωρίς να υπάρχει κανείς επιζών, όπως ανακοίνωσαν η εταιρεία και ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός.

«Το Boeing συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό χωρίς επιζώντες»
«Με βαθιά λύπη πρέπει να συμπεράνουμε ότι πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει τώρα να αποδεχθούμε ότι οι αποδείξεις δείχνουν πως το αεροσκάφος συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωση της εταιρείας.

Βρετανοί ειδικοί ανέφεραν στον Μαλαισιανό πρωθυπουργό ότι σήματα από δορυφόρο έριξαν περισσότερο φως στην πορεία που ακολούθησε το Boeing και συμπέραναν ότι πέταξε πάνω από το νότιο αεροδιάδρομο και η τελευταία του θέση ήταν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.
«Με βαθιά θλίψη, σύμφωνα με αυτά τα νέα στοιχεία, πρέπει να συμπεράνουμε ότι η πτήση MH370 κατέληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» δήλωσε ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός, Najib Razak.
Πηγές του SkyNews λένε ότι οι συγγενείς θα μεταβούν με τσάρτερ στην Αυστραλία.
Νωρίτερα είχαν εντοπιστεί νέα αντικείμενα στον Ινδικό, ένα γκρίζο ή πράσινο, κυκλικού σχήματος και ένα πορτοκαλί ορθογώνιο, στα 1550 μίλια νοτιοδυτικά του Περθ, από το αυστραλιανό αεροσκάφος P3 Orion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger