Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου με καταστηματάρχες Περιοδεία Μαργ. Πατσιαντά στη Ν. Ιωνία



Την έντονη απογοήτευση καταστηματαρχών και επαγγελματιών που ήλπιζαν στη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και τη συμπαράταξή της στον αγώνα τους για επιβίωση, κατέγραψε κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Νέα Ιωνία ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργ. Πατσιαντάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».
Ο κ. Πατσιαντάς , μαζί με τον βουλευτή  ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας  κ. Αλέξ. Μεικόπουλο και μέλη της δημοτικής παράταξης  βρέθηκαν στην καρδιά της εμπορικής αγοράς της Ν. Ιωνίας (Φαρδύ κ.α.) κι έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη από καταστηματάρχες και επαγγελματίες της περιοχής που αισθάνονται, όπως ανέφεραν, ξεχασμένοι και αβοήθητοι από την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, καταστηματάρχες, καταναλωτές αλλά και διερχόμενοι, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εκθέσουν στο κλιμάκιο της Δημοτικής παράταξης τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ενημερωθούν για τις προτάσεις επίλυσής τους.
Η  δραματικά μειωμένη κίνηση στην αγορά, η υπερφορολόγηση και κατά συνέπεια η οικονομική εξαθλίωση, όλα απόρροια της βάναυσης μνημονιακής πολιτικής αποτελούν τα βασικά δεινά που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι έμποροι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ζοφερής και επονείδιστης πραγματικότητας που βιώνουν οι πολίτες τόσο στο Βόλο αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, είναι η μαρτυρία κρεοπώλη ότι οικογένεια έφτασε στο σημείο να ζητήσει να αγοράσει κρέας αξίας 2 ευρώ.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και τα μέλη του κλιμακίου, άκουσαν με προσοχή τις αγωνίες καταστηματαρχών που θέλουν να παραμείνει ζωντανή η αγορά της Ν. Ιωνίας και αισθάνονται απελπιστικά μόνοι σε αυτή την προσπάθεια καθώς η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, έχει συνταχθεί απόλυτα με τις μνημονιακές πολιτικές, αναλαμβάνοντας την πιστή εφαρμογή τους σε τοπικό επίπεδο.
Ο κ. Πατσιαντάς, αφού συνομίλησε για ώρα με τους πολίτες δήλωσε πως ο ίδιος και η δημοτική παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής θα σταθούν στο πλευρό των πολιτών, συμπαραστάτες και αρωγοί  στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της ανάλγητης και άδικης κυβερνητικής πολιτικής.   
Ο συνεχής διάλογος με τους συνδημότες μας, η  συμπόρευση στους αγώνες για την άμβλυνση και την εξάλειψη των εξοντωτικών συνθηκών διαβίωσης που έχουν επιφέρει τα μνημόνια  και ο Καλλικράτης σε αυτοδιοικητικό επίπεδο αλλά και η διαρκής προσπάθεια για μια ριζικά διαφορετική τοπική πολιτική, με λαϊκή συμμετοχή αποτελούν πρωταρχικούς στόχους  του προγράμματος της δημοτικής παράταξης ‘’ ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’.
Παλεύουμε για έναν Δήμο Βόλου ζωντανό, σύγχρονο, προσβάσιμο, καθαρό, που δημιουργεί και αναπτύσσεται με σεβασμό στο περιβάλλον, υποστηρικτή αλλά και μπροστάρη στους αγώνες και τα κινήματα. Για μια Δημοτική αρχή συμμετοχική, δημοκρατική, αγωνιστική, δίπλα στον δημότη και τις ανάγκες του, εμπνεόμενη από την προοπτική της νέας γενιάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

buy cheap valium 8 valium - valium online no prescription

Powered By Blogger