Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ



                             
        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέοι, εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, άνεργοι, γυναίκες.
Σας καλούμε σ’αυτές τις εκλογές  να στηρίξετε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ψηφοδέλτια που μπορούν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση,  που υπάρχει,  μετατρέποντας την σε καθημερινή ανυπότακτη δράση διεκδίκησης και αγώνα.  
Γυρίστε την πλάτη σας σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σας αρπάξουν την ψήφο.
Ούτε αυτοί που αυτοαποκαλούνται “νέοι και άφθαρτοι”  και “ακομμάτιστοι” ούτε οι “Μεσσίες”  μπορούν να λύσουν τα προβλήματα σας.  Αποτελούν δοκιμασμένες συνταγές που έχουνε χρεοκοπήσει. Οι λύσεις μέσα από τη διαχείριση μπορεί να φαίνονται “ρεαλιστικές” και “εύλογες”, όμως οδηγούν σε αδιέξοδο και πλέον έχετε την πείρα να τις κρίνεται.
Το κριτήριο που πρέπει να θέσουμε σ’αυτές τις εκλογές είναι ποια πολιτική δύναμη, ποιο ψηφοδέλτιο αποτελεί εγγύηση για την οργάνωση της πάλης του λαού, υπερασπίζοντας ότι έχει απομείνει από δικαιώματα, αντικρούοντας τα αντιλαϊκά μέτρα, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές.
Η λαϊκή Συσπείρωση, δημιούργημα του ταξικού λαϊκού κινήματος (ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ) είναι η μόνη αξιόπιστη λύση, με εγγύηση  τους αγώνες που έδωσε το προηγούμενο διάστημα:
·      Πρωτοστατήσαμε στον αγώνα για τα “χαράτσια” και αποτρέψαμε πολλές διακοπές ρεύματος και νερού με καταλήψεις και συμβολικούς αποκλεισμούς δημοσίων κτηρίων
·      Παλέψαμε ενάντια στο νομοσχέδιο “natura” με κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια
·      Αγωνιστήκαμε ενάντια στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας (στελέχωση –ενάντια στο 5 Ευρώ- γιατρός στη Γλώσσα
·      Κάνουμε διαρκείς αγώνες για να μην υποβαθμιστούν τα σχολεία του νησιού (ΕΠΑΛ – υποβάθμιση δημοτικού σχολείου Γλώσσας)
·      Πρωτοστατήσαμε σε κινητοποιήσεις για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και αποκαλύψαμε τις ολέθριες συνέπειες του νέου νομοσχεδίου για το θέμα αυτό
·      Αγωνιστήκαμε για τη μείωση των ανταποδοτικών δημοτικών τελών
·      Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καταθέσαμε πολλές διαφορετικές και δημιουργικές προτάσεις σε διάφορους τομείς, προς όφελος του λαού της νήσου Σκοπέλου 
·      Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν πάντα παρόντες στα Δημοτικά Συμβούλια


Σκοπελίτες, Γλωσσιώτες, Κληματιανοί
Ένα θετικό αποτέλεσμα σ’αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, σε Δήμο και Περιφέρεια, μπορεί να σημάνει την ανάταση του κινήματος. ΔΕ ζητάμε την στήριξη σου, ζητάμε να δείξεις το μπόι σου, να ξεπεράσεις την μοιρολατρία και να συμμετέχεις σ’αυτή μας την προσπάθεια. ΜΗΝ ελπίζεις σε σωτήρες. ΝΑ σηκωθείς και να αγωνιστείς γι’αυτά που σου κλέβουν.
                                             Αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς
                                             Χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς
Οι Σκοπελίτες δε σκύβουν το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη.
                                                    Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου
                           Υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου  Μανώλης Ραμαντάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger