Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα: Βάλτε τον γιο μου φυλακή!


Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα: Βάλτε τον γιο μου φυλακή!
Άφωνοι έμειναν όσοι παρευρέθηκαν στο ακροατήριο του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας...
Μία δραματική ιστορία αποκαλύφθηκε, μετά τη σύλληψη ενός νεαρού, ενώπιον όλων.
Το δράμα της οικογένειας, έγινε γνωστό, όταν ο 60χρονος πατέρας μίλησε για τον γιο του, ο οποίος είχε συλληφθεί για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Την Δευτέρα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 28χρονο για διάρρηξη σε αυτοκίνητο και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Το δράμα πίσω από τη σύλληψη
Αυτή η σύλληψη όμως έκρυβε και ένα άγνωστο δράμα...
Ο 28χρονος ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και παλιότερα είχε μπει σε κέντρο θεραπείας και απεξάρτησης, κάτι που σταμάτησε να κάνει, με αποτέλεσμα να ξαναμπλέξει με τα ναρκωτικά και να έρθει αντιμέτωπος με την οικογένεια του.
«Σας παρακαλώ, βάλτε τον γιο μου φυλακή, είναι ναρκομανής και επικίνδυνος» ήταν τα λόγια του πατέρα που συντάραξαν τον εισαγγελέα, στην δίκη, στο Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, ενώ η μικρή αδερφή του 28χρονου παρακολουθούσε ξεσπώντας σε λυγμούς.
Τελικά το δικαστήριο άκουσε το αίτημα του δυστυχή πατέρα και καταδίκασε τον 28χρονο σε 3 μήνες φυλακή με αναστολή. Ο ίδιος έβαλε τα κλάματα στην απολογία του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει μία νέα αρχή και θα σταματήσει τα ναρκωτικά.

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/417247/sygklonizei-i-katathesi-toy-patera-valte-ton-gio-moy-fylaki#ixzz2vpo3Yj7k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger