Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τη Σκιάθο

ΣΚΙΑΘΟΣ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» διοργανώνει το Σάββατο 22 Μαρτίου, στις 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σκιάθου, «Μπούρτζι», στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τη Σκιάθο και το Newport των αρχών του 20ου αιώνα.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών Σκιάθου και το ‘Newport-Skiathos Club΄ του Newport, Rhode Island, USA. Η ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστεί και στο Newport και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στη Σκιάθο και το Newport μέσω σύνδεσης Skype.
Η εκδήλωση είναι αποτέλεσμα πολύμηνης συνεργασίας των μελών της Επιτροπής του Newport-Skiathos Club και του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Η Σκιάθος’. Για πρώτη φορά συνδιοργανώνεται εκδήλωση μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων.

Οι σαράντα φωτογραφίες της έκθεσης θα είναι οι ίδιες και στις δύο πόλεις και θα είναι προς πώληση, τα έσοδα θα διατεθούν για την ίδρυση του Ναυτικού Μουσείο Σκιάθου που έχει δρομολογήσει η Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών Σκιάθου.
Με αφορμή τη συνεργασία δημιουργήσαμε σελίδα στο facebook με τίτλο ‘Newport-Skiathos sister cities’, η οποία μετρά ήδη πάνω από 300 φίλους.
Στόχος μας η ύπαρξη ενός κοινού διαδικτυακού τόπου, που θα φέρει πιο κοντά τις πόλεις μέσα από ανακοινώσεις, αναρτήσεις φωτογραφιών και αρχείων της ιστορίας και της επικαιρότητας των δύο πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger