Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ομιλία ΕΠΑΜ με τον Δ. Καζάκη στη Λάρισα

Εκδήλωση διοργανώνει ο πυρήνας Λάρισας του Ε.ΠΑ.Μ  την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (Ρούσβελτ 14, Λάρισα) με θέμα ''Οι 100 πρώτες μέρες μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου" και με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη. Μετά τις ομιλίες θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό.

Σε δήλωσή του ο κ. Καζάκης, τονίζει: «Το ΕΠΑΜ δεν συμμετείχε ποτέ και δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κανενός είδους διεργασία που αφορά στη συγκρότηση καμιάς συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης. Δεν μας ενδιαφέρει η ενότητα της αριστεράς, ούτε της δεξιάς σε αντιμνημονιακή βάση. Μας ενδιαφέρει μόνο η ενότητα του λαού, πάνω και πέρα από διαχωριστικές γραμμές ιδεολογίας και παράταξης.
Για εμάς στο ΕΠΑΜ όποιος ξεκινά από την ιδεολογία του, ή την θρησκεία του, για να στρατολογήσει κόσμο, βρίσκεται απέναντι γιατί λειτουργεί διαλυτικά και διασπαστικά μέσα στον λαό. Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση με όποιον λέει είμαι δεξιός και μόνο οι δεξιοί είναι πατριώτες. Ούτε με όποιον λέει εξίσου ρεβανσιστικά ότι μόνο οι αριστεροί είναι αγωνιστές ή πατριώτες.
Εμείς καλούμε τον λαό να ενωθεί για τον κοινό σκοπό της ανατροπής του καθεστώτος κατοχής, κρατώντας ακέραιες τις πεποιθήσεις του είτε προέρχεται από την δεξιά, είτε προέρχεται από την αριστερά. Εμάς μας ενδιαφέρει ο αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας και η εγκαθίδρυση της δημοκρατίας με βάση την οποία ο λαός θα είναι αφέντης και νοικοκύρης στον τόπο του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger