Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μελισσανίδης: «Τι θέλουν, να σηκωθώ και να φύγω»;

Το «φράγμα» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ, αλλά και το υπόμνημα για το γήπεδο, έφεραν στα όριά του τον Δημητρη Μελισσανίδη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ έχει αλλοιωθεί. 

Μελισσανίδης: «Τι θέλουν, να σηκωθώ και να φύγω»;
Έντονα εκνευρισμένος ήταν ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης κατά τη χθεσινή ημέρα με τις τελευταίες εξελίξεις που βάζουν εμπόδια τόσο για το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο σύλλογος, όσο και στο θέμα της «Αγιάς Σοφιάς». Από τη μία πλευρά η δικαίωση του νομικού Χάρη Οικονομόπουλου με αποτέλεσμα την αναστολή στην εκκαθάριση της ΠΑΕ κι από την άλλη πλευρά το υπόμνημα που κατέθεσε η Ένωση Φίλων ΑΕΚ μέσω του οποίου μπλοκάρει η διαδικασία του γηπέδου, έφεραν στα... όριά του τον Μελισσανίδη σύμφωνα με το «Goal».

Οι στενοί μάλιστα συνεργάτες του «Τίγρη» εμφανίζονται να έλεγαν ότι δεν τον έχουν δει ξανά σε τέτοιο βαθμό απογοητευμένο από την ημέρα που βρέθηκε και πάλι στο τιμόνι του συλλόγου, ενώ δεν δίστασε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της Πέμπτης να ανεβάσει τους τόνους.
Φέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά να είπε: «Δεν ξέρω τι να πω, τι θέλουν; Να σηκωθώ να φύγω; Να τα παρατήσω και μετά να ψάχνονται;», με την υπόθεση Οικονομόπουλου να είναι αυτή που τον προβληματίζει περισσότερο, αφού είναι δυνατόν να φέρει μεγάλους... μπελάδες στον Δικέφαλο.
Συνεχίζοντας μάλιστα εμφανίζεται να έλεγε στους συνεργάτες του: «Εγώ δεν ήξερα αυτή την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει αλλοιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Να μας βάζουν εμπόδια οι αντίπαλοί μας, να έχουμε μπροστά μας όμως και τους δικούς μας;». Ο «Τίγρης» μάλιστα επικεντρώνεται κυρίως στο ενδεχόμενο πιθανής δικαίωσης του Χάρη Οικονομόπουλου στην κύρια προσφυγή εναντίον της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που θα εκδικαστεί στις 28 Μαρτίου και θα έχει φυσικά τραγικές συνέπειες για το μέλλον της Ένωσης.
Όπως εξάλλου σημειώνεται ο Μελισσανίδης δεν επιθυμούσε εξ αρχής σε καμία περίπτωση μία λύση τύπου... νέας ΑΕΚ ή ΑΕΚ 1924, τονίζοντας πως αν είχε κάνει κάτι τέτοιο, δεν θα χρειαζόταν καν η ομάδα να περάσει τη δοκιμασία της Γ' Εθνικής. Επισήμαινε ωστόσο ότι: «Μαϊμουδιές δεν πρόκειται να κάνω» και γι' αυτό τον λόγο θα προσπαθήσει μαζί με τους νομικούς που έχει δίπλα του να βρει τη λύση πριν από τις 28 Μαρτίου αναφορικά με την υπόθεση Οικονομόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger