Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κριτική του Μπίστη στη ΔΗΜΑΡ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠ ΕΔΩ 2

Κριτική του Μπίστη στη ΔΗΜΑΡ
Κριτική του Μπίστη στη ΔΗΜΑΡ

«Συνειδητοποιήσαμε τη δύναμη που μπορεί να απελευθερώσει το δίδυμο της ενότητας και της ανανέωσης», ανέφερε ο Νίκος Μπίστης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Συνδιάσκεψη της Ελιάς.
Ο κ. Μπίστης υποστήριξε ότι δεν συμφωνεί με τη λογική κατά την οποία ενδέχεται να συναντηθούν κι άλλες δυνάμεις με την «Ελιά» μετά τις Ευρωεκλογές, τονίζοντας, αντίθετα, ότι αυτό θα πρέπει να γίνει προεκλογικά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μπίστης ανέφερε ότι η ΔΗΜΑΡ συστηματικά αντιστρατεύεται κάθε προσπάθεια για τη συνένωση του χώρου, για να συμπληρώσει ότι «πρέπει να έχουμε συναίσθηση του ποιοι είναι οι σύμμαχοί μας και ποιοι όχι, ποιοι είναι λαθρεπιβάτες στο όχημα της Κεντροαριστεράς».

Επιπλέον άσκησε κριτική, χωρίς να τους κατονομάσει, σε όσους από τη ΔΗΜΑΡ συμμετείχαν στους «58» και επέστρεψαν στη ΔΗΜΑΡ.
Μεταξύ άλλων, αναρωτήθηκε εάν κάποιος από τους παρευρισκόμενους πιστεύει ότι υπάρχουν δυνατότητες συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υποστήριξε ότι «για να πούμε στην πράξη το «όχι» στο ερώτημα «αν είναι εσαεί η συνεργασία με τη ΝΔ', πρέπει να ετοιμάσουμε εναλλακτική ευρωπαϊκή πρόταση τώρα, αλλιώς δεν έχει νόημα η δυσφορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger