Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ξεκινούν στις 10 Απριλίου οι πτήσεις Μόναχο – Νέα Αγχίαλος

Από την αεροπορική εταιρία Germania airlines

Germania
Σε λιγότερο από έναν μήνα ξεκινούν οι πτήσεις Μόναχο – Ν. Αγχίαλος, από την Germania airlines, με την οποία θα έχουν την ευκαιρία και Βολιώτες να ταξιδέψουν προς Γερμανία, με ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρία ξεκινά τα δρομολόγια από τις 10 Απριλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, με ένα δρομολόγιο που θα γίνεται κάθε Πέμπτη. Πρεμιέρα των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου θα κάνει η Ryanair με δρομολόγια προς Βρυξέλλες, ενώ πολλές επιλογές για Ευρωπαϊκούς προορισμούς θα προσφέρουν πέντε εταιρίες πτήσεων τσάρτερς.

Πρόκειται για νέα γραμμή τακτικών πτήσεων, που αναμένεται να τονώσει την αγορά της Μαγνησίας, ενώ δημιουργεί δίαυλο επικοινωνίας της Κεντρικής Ελλάδας με τη Γερμανία. Η Germania airlines, που έχει ήδη δρομολογημένες πτήσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από φέτος θα συνδέσει το Μόναχο και το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ενώ οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Πέμπτη, με αναχώρηση 6 το πρωί από το Μόναχο και άφιξη στη Ν. Αγχίαλο στις 9.30 το πρωί. Το αεροσκάφος θα αναχωρεί ξανά για τη Γερμανία στις 10.15 π.μ. κάθε Πέμπτη.
Οι πτήσεις της Germania προς τη Ν. Αγχίαλο θα γίνονται με αεροσκάφη τύπου Boeing 737 χωρητικότητας 148 επιβατών, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα και για ους Βολιώτες ή του κατοίκους της Κεντρικής Ελλάδας να ταξιδέψουν προς Γερμανία με ανταγωνιστικές τιμές (καθώς η Air Berlin που συνέδεε το Βόλο με τη Γερμανία σταμάτησε τις πτήσεις).
Όσον αφορά τις τιμές για την πτήση Ν. Αγχίαλος – Μόναχο, κυμαίνονται, σήμερα στα 200 € μετ’ επιστροφής, ενώ, όσο πλησιάζει ο καιρός για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια θα αυξάνονται.
Οι κάτοικοι της Μαγνησίας και της Κεντρικής Ελλάδας που επιθυμούν να ταξιδέψουν για Γερμανία με τη Germania μπορούν να στέλνουν mail (και στην Ελληνική γλώσσα) στο info@tdsreisen.de ή να επικοινωνούν με το τηλ. 0049 089260 9418.
Τέλος, η Germania θα συνδέσει το Βόλο με το Λονδίνο, από 23 Μαΐου, με δρομολόγια που θα εκτελεί κάθε Παρασκευή.
Η Ryanair
Όσον αφορά στην Ryanair, ξεκινά τις πτώσεις από την 1η Απριλίου, με το δρομολόγιο Ν. Αγχίαλος – Βρυξέλλες κάθε Τρίτη και Σάββατο.
Μέσω της Ryanair θα ξεκινήσουν πτήσεις από Βόλο προς Φρανκφούρτη κάθε Πέμπτη και Κυριακή από 1η Μαΐου, ενώ από τις 2 Ιουνίου, η ίδια εταιρία θα ξεκινήσει πτήσεις και προς Μιλάνο.
Οι πτήσεις τσάρτερ
Το παζλ των αεροπορικών εταιριών που θα συνδέουν τη Ν. Αγχίαλο με διάφορους προορισμούς της Ευρώπης συμπληρώνουν λέτε εταιρίες τσάρτερ, στις οποίες όμως θα μπορούν να κλείνουν εισιτήριο και μεμονωμένοι επιβάτες εφόσον βρουν εισιτήριο.
Η Transavia θα φέρει στον τοπικό αερολιμένα τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ από το Άμστερνταμ, με την πρώτη άφιξη στις 25 Απριλίου και κάθε Παρασκευή.
Από τις 9 Μαΐου η Monarch Air θα πετάει κάθε Παρασκευή από το Λονδίνο (Γκάτγουικ) προς Βόλο και προς Σκιάθο και από εκεί επιστροφή. Επίσης κάθε Παρασκευή θα υπάρχουν πτήσεις από Μάντσεστερ – Σκιάθο – Βόλο – Μάντσεστερ.
Επίσης, από τις 9 Μαΐου η Niki Lauda airlines θα συνδέει κάθε Παρασκευή το Βόλο με τη Βιέννη. Από τις 17 Μαΐου και κάθε Σάββατο, πτήσεις τσάρτερ θα υπάρχουν και από την εταιρία Austrian airlines που επίσης θα συνδέει τη Βιέννη με το Βόλο.
Τέλος, Ν. Αγχίαλο και Γενεύη θα συνδέσει η εταιρία Regional Elite airlines που θα εκτελεί πτήσεις από 15 Ιουνίου και κάθε Κυριακή.
http://magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger