Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μπήκε με τις χειροβομβίδες σε καφενείο!

«Αν έμπαινα εγώ σε ένα καφενείο θα έριχνα δύο-τρεις "χειροβομβίδες" για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα τα έκανα μαντάρα. Έχετε επιχειρήματα, πείτε τα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.
Όπως μετέδωσε η Χριστίνα Κοραή στον Real Fm, ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέσεις με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Επίσης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι...
συνεργάζεται με το κόμμα από τα κατεχόμενα της Βόρειας Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτοί σκότωσαν Έλληνες. Αν έκανε το ίδιο η Νέα Δημοκρατία, τι θα γινόταν; Θα έκαναν επανάσταση».
Ο κ. Σαμαράς ζήτησε επίσης από τους βουλευτές να συνεργάζονται με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. «Κρατάτε ισορροπίες με το ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές θέλουν στήριξη, μαζί κυβερνάμε», τόνισε.
Σύμφωνα με τον Real Fm, αναφερόμενος στην αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι χρειάζεται να δοθεί μεγάλη μάχη, ιδιαίτερα στην Αττική ενώ πρόσθεσε ότι «δίνουμε βάση στα πρόσωπα».
Αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα, ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ και όπως είπε «θα το μοιράσουμε στους αδύναμους».
Από enikos, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger