Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

AEK… με τα όλα της

Η αποστολή της «ένωσης» κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών

Με το πρόβλημα που κάθε προπονητής θα ευχόταν ν’ αντιμετωπίζει θα πάει η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ερμή.

Πέραν της δεδομένης απουσίας του Σταθάκη (που κι αυτός ξεκίνησε τρέξιμο και αναμένεται να είναι διαθέσιμος νωρίτερα απ’ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί) ο Τραϊανός Δέλλας θα «πονοκεφαλιάσει» μονάχα για το ποιον απ’ τους παίκτες του θα χρησιμοποιήσει.

Κι αυτό διότι ο Πλατέλλας -που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης την Πέμπτη- γυμνάστηκε κανονικά σήμερα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Το ίδιο έγινε με τον Αργυρίου, που επιβεβαίωσε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Στις επιλογές, δε, του «Κολοσσού» επιστρέφει (για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς) και ο Τάσος Τσουμάγκας.

Όσο για τους ξένους, κι εκεί ο Δέλλας θα έχει τη δυνατότητα επιλογής, καθώς συμπεριέλαβε και τους έξι στην αποστολή -απ’ την οποία θα κοπούν όπως πάντα οι δυο.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» για το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών (οι οποίοι θα προπονηθούν για τελευταία φορά το Σάββατο στις 15:30) είναι οι εξής: Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Ράμα, Τσουκαλάς, Τσεβάς, Κάτσικας, Τσούπρος, Τσουμάγκας.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger