Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα για το ιδεολογικό υπόβαθρο της οργάνωσης Ε.Ο 17 Νοέμβρη (Βίντεο)

Ένα βίντεο με μια δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, για την 17 Νοέμβρη μας έστειλε αναγνώστης μας. Τουλάχιστον για μας ήταν άγνωστη και δεν ξέρουμε ούτε τον χρόνο που έχει γίνει.


Το βίντεο έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο -από την ΕΡΤ- ο χρήστης του youtube που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο revolution8080.

Επειδή στα περισσότερο από πέντε λεπτά που διαρκεί η δήλωση του φυλακισμένου που έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δράση της Ε. Ο 17 Νοέμβρη, ξεδιπλώνεται συμπυκνωμένα το ιδεολογικό υπόβαθρο της οργάνωσης, η οποία ξαναήλθε στο φως της επικαιρότητας με την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, θεωρούμε πώς πρέπει να παραθέσουμε αυτό το βίντεο.


Λόγο του ότι ο ήχος στο αρχικό βίντεο είναι πολύ άσχημος, τον επεξεργαστήκαμε επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα και ξαναανεβάσαμε το βίντεο. Ελπίζουμε να δείξει κατανόηση ο αρχικός χρήστης που ανέβασε αυτό το βίντεο και το οποίο στην ουσία είναι ιστορικό ντοκουμέντο.

Υ.Γ: «Σήμερα, η κρίση έχει σωρεύσει έναν τεράστιο όγκο λαϊκής οργής, έχει συγκεντρωθεί πολύ εύφλεκτο κοινωνικό υλικό. Ο εργαζόμενος, ο αγρότης, ο μικρομεσαίος έχει πιεστεί πολύ, έχει αγανακτήσει πολύ. Ταυτόχρονα, διαμορφώνεται ολοένα και πιο μαζικά ένα ρεύμα άγριας νεολαίας σε όλη την Ελλάδα, με έντονη εξεγερτική διάθεση, το οποίο διεκδικεί τον ρόλο του κινητήρα για μια ευρύτερη κοινωνική έκρηξη. Κάποιοι αυτό το βλέπουν ως κίνδυνο, εγώ ως ελπίδα». Από συνέντευξη του Δ. Κουφοντίνα στην εφημερίδα Real news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger