Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σκόπελος-Νέοι Αθλητές Νίκης 1-1



Ισοπαλία με 1-1, όπως δηλαδή και στο ματς του πρώτου γύρου, είχαμε σήμερα στο Στάδιο "Εμ. Πετραλιάς" της Σκοπέλου ανάμεσα στη νησιώτικη ομάδα και τους Νέους Αθλητές Νίκης. Οι
φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90ό λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντζούρη που κέρδισε ο ίδιος, ενώ η Σκόπελος είχε προηγηθεί στο α' μέρος με πέναλτι του Χισάι που κέρδισε ο Προκοπίου στο 25ο λεπτό. Στη φάση που δόθηκε η εσχάτη των ποινών υπέρ των γηπεδούχων, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Χονδρός για την ανατροπή του παίκτη της Σκοπέλου. Από  πλευράς νησιώτικης ομάδας, μάς αναφέρθηκε ότι ο Προκοπίου έχασε έξι μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ και ήταν ο "μοιραίος" παίκτης σε αυτό το ματς, ενώ ο διαιτητής ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των Νέων Αθλητών και έδωσε πέναλτι στο φινάλε που δεν ήταν. Για την ομάδα της Νίκης, ο Ζαχαράκης είχε σουτ στο δοκάρι στο 80'.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Τάσιος, Στοιβαχτής, Καραγιώργος, Καραθανάσης, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (80' Μπακόπουλος), Προκοπίου (85' Γαρουφαλλής), Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Σταμέλος, Κότσκα, Λάμπρου (75' Ματθαίου), Τσαγγαράς (55' Μαργαρίτης), Χονδρός, Ευθυμίου, Κ. Βουρδάκης, Αλεξανδρής, Ανγκόλι (65' Στ. Βουρδάκης), Αντζούρης, Ζαχαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger