Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΊΑ ΜΟΥ


Όλοι οι αριθμοί του πρωτοχρονιάτικου λαχείου

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ανοιχτά τo καταστήμα gyros.gr


Κατερίνα Ντίνου - Η Αλίκη των θαυμάτων

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΟΥ-ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Στη Σκόπελο η Task Force με απόφαση του πρωιν τραπεζικού υπαλλήλου που μπερδεύει τον δήμο Σκοπέλου με της τράπεζες .κύριε Μιχελή μην προκαλείς τους Σκοπελίτες........αρκετά ...

Εκτενής συζήτηση σε έντονους τόνους πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Σκοπέλου, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της ομάδας Task force, που αποτελείται από Ελληνες και ξένους εμπειρογνώμονες, το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου. Πρόκειται για την ομάδα που θα συντονίσει την παροχή τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα για την υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων σε πέντε πιλοτικούς

Καλή Χρονιά Από Το ΧΩΝΙ!


Νέοι τιμοκατάλογοι στην εστίαση

Νέοι τιμοκατάλογοι στην εστίασηΤο χέρι στην τσέπη για την έκδοση νέων τιμοκαταλόγων αναγκάζονται να βάλουν οι καταστηματάρχες εστίασης και διασκέδασης και στη Μαγνησία.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ελένη Χάνου
Από την Πρωτοχρονιά, τα καταστήματα υποχρεούνται να αλλάξουν τους τιμοκαταλόγους τους, σύμφωνα με τη νέα αγορανομική διάταξη και να εκδώσουν νέους, στους οποίους θα υπάρχει διπλή αναγραφή τιμών στα προσφερόμενα είδη, μία προ ΦΠΑ και μία με ΦΠΑ.
Τελευταία φορά που οι επιχειρήσεις είχαν αλλάξει τιμοκαταλόγους, ήταν τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο του μέτρου μείωσης των τιμών τους λόγω πτώσης του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

Αναπροσαρμογή τελών στο Δήμο Σκοπέλου

Η αναπροσαρμογή τελών πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων εντάσσονταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου. Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη, το τέλος για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στη Σκόπελο καθορίζεται σε 15 ευρώ και σε 10 ευρώ αντίστοιχα, το τέλος για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στη Γλώσσα και το Κλήμα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αρχική πρόταση, το τέλος κατάληψης κοινόχρηστων χώρων ορίζονταν στην τιμή των 15 ευρώ για τους επαγγελματίες που δεν έχουν οφειλές απέναντι στο Δήμο και στην τιμή των 23 ευρώ αντίστοιχα, το τέλος για τους επαγγελματίες που δεν έχουν εξοφλήσει τα χρέη τους προς το Δήμο.
Η παραπάνω πρόταση απορρίφθηκε από την αποκεντρωμένη διοίκηση, με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για το ίδιο τέλος και ως εκ τούτου το Δημοτικό Συμβούλιο εκλήθη να συζητήσει και πάλι το ίδιο θέμα, σύμφωνα με τη νέα πρόταση που εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Δήμαρχος Σκοπέλου, Γιώργος Μιχελής.

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ ΤΗΣ ΕΡΧΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΦΊΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

Στο δρόμο 40 ΧαλυβουργοίΑπασχολούνταν ως συμβασιούχοι και απολύθηκαν 
Ανοιξαν οι ασκοί του Αιόλου στη  Χαλυβουργία. «Σφίγγει» ο κλοιός γύρω  από τους εργαζόμενους. Σαράντα συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα δύο εργοστάσια της Χαλυβουργίας από χθες στην ανεργία.  Το υπέρογκο κόστος του βιομηχανικού ρεύματος και τα «μέτρα ασπιρίνες» της Κυβέρνησης, «θηλιά» για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο του χάλυβα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Κυριαζή
Από τους 52 συνολικά συμβασιούχους εργαζόμενους που απασχολούνταν από το 2011 και μετά στις δύο μονάδες, χθες ανακοινώθηκε στους 40 ότι η επιχείρηση δεν θα χρειαστεί ξανά τις υπηρεσίες τους και ότι οι συμβάσεις του δεν θα ανανεωθούν. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς  κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί αυτό. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι μόνιμοι

Το κόλπο από τα πολυκαταστήματα στην Σκόπελο

Αγαπητό ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ σου γράφω εσένα που είσε καθαρό μπλοκ και δεν τους γλείφεις για διαφήμισης   άκου λοιπόν πήγα

ΣΚΟΠΕΛΟΣ θύμωσε ο Χρήστος Βασιλούδης και ...

Ενημέρωση, προ ημερησίας, ζήτησε ο επικεφαλής της μειοψηφίας Χρήστος Βασιλούδης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την "έλευση της Τρόικα" στο νησί και τα όσα λέγονται γι' αυτή την επίσκεψη.
Ο κ. Βασιλούδης παίρνοντας το λόγο είπε:

Αλλαγή σχεδίων του δήμαρχου Σκοπέλου τελικά στην Γλώσσα ΣΚΟΠΕΛΟΥ θα υποδεχτεί την Τρόικα

ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΞΕΣΗΚΩΜΌ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟΝ  ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Πανσκοπελίτικη κινητοποίηση στις 9 Ιανουαρίου...
 …ημέρα άφιξης της Task Force στη Σκόπελο ....
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΛΙΜΆΝΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Κώστας Αγοραστός: Η Θεσσαλία έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να πρωταγωνιστήσει

Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός αναφέρει: «Στην ανατολή της νέας χρονιάς, αντί για τις συνήθεις κοινότυπες διαπιστώσεις και την περιγραφή των δεινών που μαστίζουν τους Έλληνες – άλλωστε τα βιώνουν και τα γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα από κάθε άλλον -, ας αναδείξουμε, ας ευχαριστήσουμε, ας συγχαρούμε
-Όλους εκείνους που κρατούν άσβεστη τη φλόγα της προσφοράς προς το
συν-άνθρωπο, που προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο, το υστέρημά τους για ν’ ανακουφίσουν τον πόνο και την δυστυχία και να διατηρήσουν αδιάρρηκτο τον κοινωνικό ιστό.
-Τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας, τις δημιουργικές δυνάμεις της πραγματικής οικονομίας που φέρνουν εισόδημα και δουλειές στον τόπο μας.

Μάκος: «Γυρίζω και από του χρόνου στην ΑΕΚ»

Ονειρεύεται το Μουντιάλ
Μάκος: «Γυρίζω και από του χρόνου στην ΑΕΚ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Μάκος σε συνέντευξη του - «Δική μου προτεραιότητα είναι να βρω τα πατήματα μου», τόνισε

Για την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα και όχι μόνο μίλησε στη «Sportday» ο Γρηγόρης Μάκος. Ο μέσος της Ανόρθωσης τόνισε πως η Superleague δεν είναι ανώτερη από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο «μαλάκας» Έλληνας και το κράτος του «ήρθε ο στόλος»

Ο «μαλάκας» Ελληνας και το κράτος του «ήρθε ο στόλος»

Μεγάλη κουβέντα είπε ο Τομπούλογλου. Θα περάσουν χρόνια και θα τη θυμόμαστε. Και εμείς οι μαλάκες και οι άλλοι που δεν ήταν μαλάκες. Που ήταν οι «έξυπνοι». Αυτοί που και τα πήραν και δεν πιάστηκαν. 

Μ.Χρυσοβελώνη: Ας καλοσωρίσουμε το νέο έτος με ελπίδα και πίστη για καλύτερες ημέρες!Τις ευχές της για το 2014 απευθύνει η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Μαρίνα Χρυσοβελώνη. ’’ Το 2014 είναι μια χρονιά που όλοι οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την βελτίωση της ζωής κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Το 2014 είναι ανάγκη να γίνουν μεγάλα και διαφορετικά, από τα μέχρι τώρα, βήματα που θα οδηγήσουν  σε νέα προοπτική. Ας καλοσωρίσουμε το νέο έτος με ελπίδα για καλύτερες ημέρες! Καλύτερες  ημέρες για την πατρίδα, για το κράτος , την ελληνική οικογένεια, τον πολίτη. Το 2014 ας γίνει έτος ορόσημο για μια Ελλάδα ανταγωνιστική και ισχυρή, για ένα κράτος που στέκεται δίπλα στους ασθενέστερους,  για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης! Θερμές ευχές για υγεία, πρόοδο και προκοπή! ’’ δήλωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014 Ζητά νέες θυσίες σε όφελος των μονοπωλίων

Την αναγκαιότητα συνέχισης των βαθιά αντεργατικών καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων προπαγάνδισε ο Αντ. Σαμαράς
Eurokinissi
Νέες θυσίες από τον ελληνικό λαό και για το 2014 ζήτησε ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά. Προπαγάνδισε την αναγκαιότητα συνέχισης των βαθιά αντεργατικών καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων. Πάνω στα ερείπια δικαιωμάτων και εν μέσω καταβαράθρωσης του λαϊκού εισοδήματος, απαίτησε από το λαό να στοιχιστεί «ενωμένος» και «όχι διχασμένος» πίσω από τα αντιλαϊκά προτάγματα του «ευρωμονόδρομου».
Μεταξύ άλλων είπε: «Καταφέραμε για πρώτη φορά, εδώ και πολλά χρόνια, αυτό που είναι αυτονόητο για κάθε σοβαρή χώρα: Να καλύπτουμε μόνοι μας τις άμεσες ανάγκες μας. Αυτό είναι που λέμε το πρωτογενές πλεόνασμα (...)». Αποσιώπησε το γεγονός ότι το περιλάλητο πλεόνασμα προέκυψε πάνω στα αποκαΐδια μισθών και συντάξεων, μέσα από συνεχείς περικοπές στο λαϊκό εισόδημα, χιλιάδες απολύσεις, με νοικοκυριά να ξεπαγιάζουν, γέροντες να τρέφονται στα συσσίτια, παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία.

Για ενα εθνικά περήφανο γάλα και άλλες ιστορίες

απ` το site A ruthless critique against everything existing - http://aruthlesscritiqueagainsteverythingexisting.wordpress.com/2013/12/26/για-ενα-εθνικά-περίφανο-γάλα-και-άλλες/
Margaret_Blanchard_milk_delivery_-_800w

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ(Δεη,Αδμηε,Δεδδηε)

 
 
 
 
 
 
 
                        
                           30/12/2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ(Δεη,Αδμηε,Δεδδηε)
 
 
Μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για να περάσει μετά τις γιορτές άμεσα νομοσχέδιο σκούπα που θα αφορά την πώληση του Αδμηέ και κατά συνέπεια την πώληση ακόμα και των ίδιων των εργαζομένων του Αδμηέ χωρίς να προσδιορίζουν ακόμα τι θα απογίνουν αυτοί οι συνάδελφοι,οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις κρατώντας στάση αναμονής,αποφάσεις που θα παρθούν δεν αφήνουν περιθώρια στους συναδέλφους  να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα

Στον αθλητισμό... σαν σήμερα

Στον αθλητισμό... σαν σήμερα
Στον αθλητισμό... σαν σήμερα
Σαν σήμερα, το 1999, έσβησε στα 72 του χρόνια ο Αυστραλός, Ντες Ρένφορντ, θρύλος του μαραθωνίου στην κολύμβηση.

ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2014


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου