Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Βρήκαν λίρες μέσα σε εκκλησία

Βρήκαν λίρες μέσα σε εκκλησία
Βρήκαν λίρες μέσα σε εκκλησία

Θέμα συζήτησης είναι σε ορεινό χωριό της Αχαΐας τα χιλιάδες ευρώ που δαπανήθηκαν για τον εξωραϊσμό του παλιού ναού και την αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, από ομάδα πιστών.
Οι φήμες λένε ότι οι συγκεκριμένοι "ευεργέτες" βρήκαν, μετά από πληροφορίες που είχαν, κάτω από το δάπεδο του παλιού ναού ένα τενεκέ με λίρες Αγγλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Κόσμου".
Ο τενεκές είχε θαφτεί στα θεμέλια του ναού από αντάρτες κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.

Ανάκληση τόνου σε κονσέρβα από τον ΕΦΕΤ


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων ζωικής και φυτικής προέλευσης Προσδιορισμός ισταμίνης σε αλιευτικά προϊόντα», μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας τόνου σε κονσέρβα και σε συνεργασία με τη Β' Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε την υπέρβαση των νομοθετημένων μεγίστων ορίων για την ισταμίνη.
Πρόκειται για το προϊόν «cavos τόνος σε λάδι», με κωδικό T78E2COYN 35GEA, ημερομηνία παραγωγής 10-5-2013 και λήξης 10-5-2018. Το προϊόν διακινήθηκε από την εταιρεία με την επωνυμία Δ. & Ν. Μαργαρίτης ΑΕ, που εδρεύει στη Σίνδο και κρίθηκε μη κανονικό- μη ασφαλές.

Σποράδες Τέλος στη σπατάλη νερού


Τέλος στη σπατάλη νερού  Στο ελάχιστο θα περιορίζεται από εδώ και πέρα το φαινόμενο των διαρροών και της σπατάλης νερού στη Σκιάθο, κάτι που ταλαιπωρούσε το νησί για  πολλά χρόνια.  Το χρονίζον πρόβλημα θα λυθεί καθώς εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «Ολοκληρωμένο Σύστημα Υποστήριξης για Αποτελεσματική Χρήση Νερού και Διαχείριση Πόρων»,  με το ακρωνύμιο «ISS-EWATUS» στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης FP7-ICT-2013-11, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου, Χρήστος Μασούρος.
Οπως αναφέρει ο κ. Μασούρος μετά την έγκριση του έργου «Κεντρικός Αγωγός Μεταφοράς και Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Δήμου Σκιάθου, συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000  ευρώ, προχώρησαν στην ένταξη προγράμματος του έργου ηλεκτρονικής παρακολούθησης του νέου δικτύου ύδρευσης.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά την τοποθέτηση οπτικών ινών σε κάθε κόμβο του νέου δικτύου ύδρευσης, με σκοπό να υπάρχει πλήρη ηλεκτρονική παρακολούθηση του δικτύου, έτσι ώστε σε περίπτωση οποιασδήποτε διαρροής ή αστοχίας να ειδοποιείται ηλεκτρονικά η υπηρεσία και να προσδιορίζεται η θέση της βλάβης με ακρίβεια χιλιοστού μέσω GPS.

Ομολογία – σοκ του Κέρι: Θα πληρωθούμε από τις “Αραβικές χώρες” για την σφαγή! Βλέπετε κύριε Βενιζέλο; Τσάμπα γενοκτονία δεν γίνεται…

ΚΕΡΡΥ: ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ 
Διαμαρτυρίες κατά του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ως και έξω από το σπίτι του
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Η   Washington Post (04/09/13) αναφέρει ότι ο Υπ.Εξ. των ΗΠΑ, John Κerry, δήλωσε ότι «αραβικές χώρες προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν μια πλήρη επέμβαση στη Συρία προκειμένου να εκδιωχθεί ο Πρόεδρος Bashar Assad.  Με τον απαιτούμενο σεβασμό για...
αυτές τις αραβικές χώρες που προσφέρθηκαν ν’αναλάβουν το κόστος μιας επέμβασης η απάντηση μας είναι ένα βαθύτατο ναι.» Αυτά φέρεται να δήλωσε ο Kerry κατά την ομιλία του την Τετάρτη  στην Επιτροπή των Εξωτερικών Υποθέσεων ενώ χαρακτηριστικά τόνισε « αυτή η προσφορά βρίσκεται ήδη στο τραπέζι ».

Νορβηγία vs Κύπρος WaTch Norway vs Cyprus live streaming World Cup .. Watch Norway vs Cyprus live Football World Cup Qualifying 2013 PC TV Now.

slide-2

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ


ΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
ΛΕΕΙ Ο

6/9/2013 Watch Formula 1: GP Ιταλίας Ελεύθερα δοκιμαστικά 1 FORMULA - LIVE STREAM - FORMULA 1


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


Με σκάφος διακομίστηκε εγκυμονούσα από τη Σκιάθο στο Βόλο

Μία 30χρονη εγκυμονούσα γυναίκα, διακομίσθηκε χθες το απόγευμα από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Πλατανιά, καθώς έχρηζε άμεσης περίθαλψης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίσθηκε η 30χρονη γυναίκα, από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Πλατανιά, με το σκάφος «Ευαγγελίστρια ΙΙ».

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην Αλόννησο

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν και σήμερα Παρασκευή οι έρευνες για τον εντοπισμό του 54χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος εξαφανίστηκε την Τρίτη το μεσημέρι από την περιοχή Στενή Βάλα Αλοννήσου.

Ο 54χρονος άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετέβη πριν από πέντε ημέρες στην Αλόννησο προκειμένου να επισκεφτεί φιλικό του πρόσωπο. Ωστόσο εξαφανίστηκε την Τρίτη στις 3 μεσημέρι και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει στήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην οποία συμμετέχουν περίπου 20 άτομα. Μάλιστα υπήρξαν μάρτυρες που υποστήριξαν ότι είδαν τον 54χρονο στην περιοχή Στενή Βάλα, και χθες το απόγευμα στις έρευνες εντοπισμού συνέδραμε από αέρος και ελικόπτερο της Αστυνομίας, χωρίς όμως να καταφέρει να τν εντοπίσει.

Ναζιστόμουτρα με... χλαμύδες

Τα ναζιστοειδή της Χρυσής Αυγής, αυτά που χτυπάνε τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό πάνω στα αμφεταμινούχα τους μούσκουλα, πουλάνε το παραμύθι ότι η σβάστικα που καλύπτει τον ντοπαρισμένο τους εγκέφαλο είναι... αρχαιοελληνικόν σύμβολο, και ουχί η σημαία των «Ες-Ες», η σημαία της Γκεστάπο, η σημαία του Χίτλερ, του φύρερ τους.
Τόσο, δηλαδή, «περήφανοι» είναι για την ιδεολογία τους. Είναι ναζί, αλλά καμώνονται τους... Σπαρτιάτες. Είναι ναζί, αλλά προσπαθούν να καλύψουν τη μαύρη ταγματασφαλίτικη στολή τους με... χλαμύδα. Είναι ναζί. Και γι' αυτό ψάχνουν κρυψώνα στην ίδια την αμορφωσιά τους. Τι κάνουν; Κρύβονται! Μέσα στη σαπίλα του συστήματος που τους γέννησε και τους τρέφει, έχουν τους πρόθυμους του

Θα γίνει της... Μποτσουάνας!

Ως γνωστόν τα πάντα σε αυτή τη ζωή γίνονται για την... «ανταγωνιστικότητα». Μας κόβουν μισθούς για να βελτιώσουν την «ανταγωνιστικότητα». Μας κόβουν συντάξεις για να βελτιώσουν την «ανταγωνιστικότητα». Μας απολύουν για να βελτιώσουν την «ανταγωνιστικότητα» κ.ο.κ.
Ε, λοιπόν, προχτές δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σχετικά με την ανταγωνιστικότητα 148 χωρών. Η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της ΕΕ και αισίως στην 91η θέση παγκοσμίως.

«Τώρα δέσαμε»...

Οπως στην περίπτωση των πλειστηριασμών, έτσι και στην περίπτωση του «λουκέτου» σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, τα κυβερνητικά επιτελεία ακολουθούν την ίδια επικοινωνιακή τακτική: Διατείνονται ότι στα θέματα αυτά, λόγω της σημασίας τους, θα παρέμβει προσωπικά ο πρωθυπουργός.
Ο κόσμος, βέβαια, ακούγοντας τα περί «πρωθυπουργικών χειρισμών», στην καλύτερη περίπτωση αυτό που του έρχεται στο μυαλό είναι εκείνο το αφοπλιστικό: «Τώρα δέσαμε»...
Εντούτοις, οι κυβερνητικοί παπαγάλοι, που πιστεύουν ότι η επίκληση της πρωθυπουργικής παρέμβασης μπορεί να λειτουργήσει, τάχα, ως κάτι το «καθησυχαστικό» για την κοινή γνώμη, συνεχίζουν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παριστάνουν - μεταξύ τους - και τα επικοινωνιακά «τσακάλια»...

Οι αθλητικές εφημερίδες

Οι αθλητικές εφημερίδες


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων:

Συμβολικό κλείσιμο καταστημάτων... τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Σε κλείσιμο των καταστημάτων τους και βιοτεχνιών τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι επαγγελματοβιοτέχνες της Μαγνησίας .

Δείτε Live το Ελλάδα- Τουρκία (basket) WATCH GREECE-TURKEY Eurobasket 2013 Watch Live Turkey vs. Greece Online Video FIBA EuroBasket 2013 İzle Türkiye vs Yunanistan canlı akışı online


Σποράδες Συνελήφθησαν στη Σκιάθο δύο αλλοδαποί που επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα


Συνελήφθησαν στη Σκιάθο δύο αλλοδαποί που επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώραΣυνελήφθησαν, σήμερα  το πρωί στον Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο παράνομοι αλλοδαποί, ένας 20χρονος υπήκοος Ιράκ κι ένας 23χρονος υπήκοος Συρίας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ιταλικά δελτία ταυτότητας.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Watch Montenegro - Bosnia basketball Live 06.09.2013


Watch Formula 1 Monza - Italy Grand Prix ...

Αλόννησος: Έρευνες για την εξαφάνιση 54χρονου

Αλόννησος: Έρευνες για την εξαφάνιση 54χρονου
Αλόννησος: Έρευνες για την εξαφάνιση 54χρονου
Τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος, ακόμα και με την συνδρομή ελικοπτέρου, στην Αλόννησο, για τον εντοπισμό ενός 54χρονου άνδρα που αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης.

Φουλ για πρωτιά η Ελλάδα, 80-71 την Ρωσία

Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, η Ελλάδα επικράτησε -πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ- με 80-71 της Ρωσίας και έκανε το 2Χ2 στον Δ' όμιλο του Eurobasket της Σλοβενίας. Καλύτεροι για την ομάδα του Τρινκιέρι οι Περπέρογλου, Παπανικολάου, Μαυροκεφαλίδης, Καϊμακόγλου και Σπανούλης, ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα. Καλύτερος για την Ρωσία ο Σβεντ, που πέτυχε 17 πόντους, όλους στο τέταρτο δεκάλεπτο!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου