Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Τελείωσε το παραμύθι «εργαζόμενοι είναι κι αυτοί»! Είναι ταξικοί εχθροί, γερμανοτσογλάνια, συνεργάτες του κατοχικού καθεστώτος: ο Έφορος που στέλνει κατασχετήρια, ο ΜΑΤατζής που δέρνει, ο δικαστής που εκδίδει διαταγές πληρωμής των τραπεζών, ο ελεγκτής εισιτηρίων, ο δικαστικός υπάλληλος που κάνει κατασχέσεις, ο υπάλληλος της ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα, της ΕΥΔΑΠ που κόβει το νερό… κι όσοι συνδράμουν την εξαθλίωση του λαού!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.....

Θαλασσινό μπάνιο για ΑμεΑ σε Σκιάθο και Βόλο θα κάνουν, στην Σκόπελο αποκλείονται γιατί μόνο για τα πανηγύρια είσαστε τελικά....

Θαλασσινό μπάνιο  για ΑμεΑ σε Σκιάθο και Βόλο  Δίνεται η δυνατότητα για αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα
Σε φάση υλοποίησης μπαίνει το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης τριών βοηθητικών διατάξεων SEATRAC, για την αυτόνομη πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρία στη θάλασσα, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το έργο, προϋπολογισμού 90.000 ευρώ έχει εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Αφορά στην εγκατάσταση της τηλεχειριζόμενης, μη μόνιμης διάταξης, που δίνει τη δυνατότητα σε Άτομα με Αναπηρίες, και κατά κύριο λόγο, με κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα χωρίς την ανάγκη βοήθειας συνοδού ατόμου. Με τη συγκεκριμένη εγκατάσταση τα άτομα με ιδιαιτερότητες θα έχουν πρόσβαση στην ακτή με τη χρήση ενός μηχανισμού τύπου ράγας, ο οποίος συναρμολογείται εύκολα στην παραλία.
Οι υποδομές στα παράλια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μεταξύ τους στην παραλία Αγία Ελένη στη Σκιάθο και μία που θα επιλέξει ο δήμος Βόλου, θα εξασφαλίσουν τη διαμόρφωση προσπελάσιμων ακτών με δυνατότητα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) έχει αποδώσει στην εν λόγω συσκευή το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών για τη «Μη μόνιμη συναρμολογούμενη διάταξη για αυτόνομη πρόσβαση σε υδάτινο περιβάλλον ατόμων με ειδικές ανάγκες», καθιστώντας το

ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Σεισμόσημο για όλα τα ακίνητα

Αλλεπάλληλες... σεισμικές δονήσεις σε όλη την επικράτεια αναμένεται να προκαλέσει η νέα απαίτηση της τρόικας για την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές).

Σεισμόσημο για όλα τα ακίνητα
Κι αυτό καθώς θα φέρει νέα βάρη στα ακίνητα, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν φτάσει στα όρια της φοροδοτικής τους ικανότητας εξαιτίας της πληθώρας φόρων και τελών που τα βαρύνουν.
Μάλιστα η «σύσταση» της τρόικας να επιβληθεί «σεισμόσημο» σε όλα τα ακίνητα αναμένεται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος ξεκινά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Live streaming ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Live Streaming OFI-PANIONIOS

Live streaming ΟΦΗ-Πανιώνιος
Παρακολουθείστε μέσα από τα παρακάτω link σε live streaming την αναμέτρηση ΟΦΗ-Πανιώνιος,

Πάλι χωρίς νερό στη Γλώσσα Σκοπέλου Και αναφορά και για άλλα προβλήματα από αναγνώστη περιμένουμε κάποια απάντηση

Πάλι χωρίς νερό στη Γλώσσα Σκοπέλου (περιοχή Δεξαμενής)
Εκτός των άλλων :
1.Αναρχο παρκάρισμα ,κλοπές βενζίνης και κινητών μερών αυτοκινήτων (κουκούλες)
2. Τουλάχιστον έξι μήνες να αλλάξουν μια χαλασμένη λάμπα σε κολώνα της ΔΕΗ
3.Το φωτοτυπικό στην κοινότητα ειναι χαλασμένο. Για μια φωτοτυπία πρέπει να πας Σκόπελο.
4. Μονοπώλιο σε είδη πρώτης ανάγκης.
5.το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο τους μόνιμους κατοίκους  και δημότες του τοπικού Δημοτικού Διαμερίσματος . Προσοχή πρέπει να συντρέχουν και οι δυο λόγοι δημότης και κάτοικος . Και όταν λέμε μόνιμος κάτοικος εννοούμε 12 μήνες και όχι περιστασιακός 8 ή 9 μήνες το χρόνο.
6. Εγκαταστάθηκε καινούργια δίκτυο (λόγω πίεσης) και σταμάτησαν τις σωληνωσεις 10 εκατοστά απο το μετρητή της ΔΕΥΑΣ . Λες και η ευθύνη σύνδεσης δικτύου ύδρευσης με μετρητή ειναι ευθύνη του καταναλωτή.

Η high season και τα ... πανωτόκια! Όσο για τα αυτοκίνητα από 50 ευρώ που ενοικιάζονταν τον Ιούνιο και Ιούλιο, τώρα η τιμή τους αγγίζει το 100στάρικο.

Τι κι αν έπεσε ο ΦΠΑ στα είδη εστίασης,τι κι αν πλημμύρισαν τα νησιά και από τους τελευταίους αδειούχους,τι και αν οι αρμόδιοι υπουργοί κάνουν έκκληση για την μείωση των τιμών τουλάχιστον στα καθημερινά είδη διατροφής-ανάμεσα τους και τα ελληνικά και μη καφεδάκια-τι και αν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν εξαπολύσει σαφάρι-έτσι τουλάχιστον λένε οι επικεφαλής τους-οι πανέξυπνοι έλληνες επιχειρηματίες αλλού...τυρβάζουν.

Και....τυρβάζουν αλλού,(για να μην πούμε γράφουν τα πάντα στα παλιά τους τα παπούτσια),αφού όχι μόνο δεν έριξαν τις τιμές τους όπως επιβάλλεται από την μείωση του ΦΠΑ αλλά λόγω της καλοκαιρινής περιόδου που τείνει να μας αφήσει...γεια,αλλά και λόγω της υψηλής τουριστικής περιόδου-hai sizon-βλέπεται είναι Αύγουστος,ανέβασαν ακόμα περισσότερο τις τιμές των προς πώληση προϊόντων τους.

Έτσι ο φραπές-τουλάχιστον στα νησιά των Κυκλάδων-Μύκονος,Πάρος και Σαντορίνη,νησιά που ήδη έχουν καβαλήσει την κάλαμο νομίζοντας ότι είναι MONACO η SAIN TROPEZ ανέβηκε από τα 3 ευρώ στα 4 και το ελληνικό πατροπαράδοτο καφεδάκι από το 1,50 και τα 2 ευρώ στα 2,50,ενώ το μικρο  μπουκαλάκι του εμφιαλωμένου νερού από τα 35 cents στα 50 cents και σε κάποιες περιπτώσεις φουλ αισχροκέρδιας στο 1 euro,ενώ αν τολμήσεις και διαμαρτυρηθείς απαιτώντας μάλιστα εξηγήσεις λαμβάνεις την στερεότυπη πλέον αλλά θρασύτητη απάντηση “αν δεν σου αρέσει να πας αλλού”.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming PANATHINAIKOS-PANAITOLIKOS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ LIVE STREAMING
PANATHINAIKOS - PANETOLIKOS LIVE STREAMING

Αυτό δε είναι πρωτοσέλιδο αλλά τρομοκρατική προκήρυξη πνευματικά δολοφονημενων εγκληματιών…

20130817-200116.jpg
Μαυραγανης και Στουρνάρας θα έπρεπε πλέον να ποζάρουν με φόντο Καλασνικοφ και ζουρλομανδυες.
Ο ένας λέει με στόμφο:
“Ακόμα και να πληρώσουν, θα μπουν φυλακή”. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αυτονόητο: “Τότε γιατί να πληρώσουν”;;;
Αλλά και η λογική απορία: “Γι’ αυτό δεν πλήρωσε η Χόχτιφ τσάμπα μάγκα”;

Βλάκες όλης της Ελλάδος… ενωθείτε!


Βλάκες όλης της Ελλάδος… ενωθείτε!
Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των προδοτών, των τυχοδιωκτών και των… βλακών μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν τη δημόσια περιουσία και την ελληνική γη χωρίς να ανοίγει μύτη
Του Αθανάσιου Καρανάσιου, 17/08/2013
Με ξεχειλισμένη την οργή και ασίγαστο μίσος γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, ούτε τον δεκαπενταύγουστο να κάνεις με την ησυχία σου ένα μπάνιο.
Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά και να μη ακούγεται κιχ. Να καταστρέφεται η Ελλάδα και να μην υπάρχει αντίσταση. Να λουφάζουν οι πάντες, όταν οι...

Στο αυτόφωρο 27χρονος στην Σκιάθο για ηχορύπανση

Στο αυτόφωρο 27χρονος στην Σκιάθο για ηχορύπανση
Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην Σκιάθο, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, 27χρονος Έλληνας.
Ο 27χρονος κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφετέρια – μπαρ», όπου όπως διαπιστώθηκε μετά από ηχομέτρηση, η ένταση της μουσικής ξεπερνούσε το

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου