Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΤΟ ''ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ'' ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ


 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Χειμάρρας 30, 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2310 932420, 932473, 932481 – Fax: 2310 932431 – Κιν.: 6983161473
www.paskedi.gr – e-mail: paskedi@paskedi.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια φορά κι έναν καιρό…….
κάποιοι μείωσαν τον ΦΠΑ από 23% σε 13%......
……..Α ναι, αυτοί που τον αύξησαν πριν δύο χρόνια ελαφρά τη καρδία και παρά τις έντονες αντιδράσεις μας, που περιέκλειαν ακόμη και την δήλωσή μας πως οι πολιτικοί είναι ανεπιθύμητοι στις επιχειρήσεις μας.

Στην πολύπαθη Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, θεώρησαν σωστό να αυξήσουν τον ΦΠΑ  σε 23% με στόχο την αύξηση των εσόδων του κράτους, ενώ την ίδια στιγμή οι τσακισμένοι οικονομικά Έλληνες, επισκέπτονταν όλο και λιγότερο τις επιχειρήσεις μας. Διαπίστωσαν μέσω της δικής μας καταστροφής (πρωτοφανής αριθμός λουκέτων) πως τα προϋπολογιζόμενα έσοδα από τους φόρους δεν εισπράχθηκαν, όχι γιατί φοροδιαφεύγουμε, αλλά γιατί δεν εισπράττουμε σχεδόν τίποτα και προχώρησαν στη πολυπόθητη μείωση. Μέχρι εδώ καλά, όχι όλα καλά, αλλά καλά.

Σκιάθος: δράση δενδροφύτευσης 1000 κουκουναριών


skiathos-koukounaries-103477 Στη Σκιάθο βρίσκεται από την Τρίτη 23 Ιουλίου, ο δασολόγος της περιβαλλοντικής οργάνωσης ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ για να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύνταξη της μελέτης δενδροφύτευσης 1.000 κουκουναριών (pinus pinea) στην περιοχή του βιοτόπου των Κουκουναριών και στη δασική περιοχή Μαντράκι.
Η δράση υλοποιείται με την πρωτοβουλία και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος». Η δενδροφύτευση αναμένεται να υλοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, από την σελίδα στο facebook, του φυσικού μεταλλικού νερού Αύρα, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του περιβαλλοντικού προγράμματος «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα».
Από το 2008 έως και σήμερα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, επενδύει στην προστασία των ελληνικών δασών με το πρόγραμμα «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα» με τρεις βασικούς άξονες, την αναδάσωση – δενδροφύτευση, τον καθαρισμό περιαστικών δασών, αλλά και την εκπαίδευση μαθητών και ενηλίκων γύρω από το περιβάλλον, πάντα με την επιστημονική καθοδήγηση ενός πολύτιμου συνεργάτη, της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αρκτούρος.

ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΡΟΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ!!!

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ OΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ!!!
Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ!
Ανοίγει ο δρόμος για την κατάργηση οργανικών θέσεων στο Δημόσιο μέσω Προεδρικών Διαταγμάτων και χωρίς την προηγούμενη έγκριση της Βουλής με την τροπολογία που κατέθεσαν την Παρασκευή (26/7) οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα. Η κατάργηση των θέσεων στο Δημόσιο θα επιφέρει κύμα απολύσεων, προκειμένου σε πρώτη φάση να γίνουν, μέχρι το τέλος του 2013, 4.000 απολύσεις και 15.000 διαθεσιμότητες, που ισοδυναμούν με απολύσεις. 
Ποίοι θα είναι οι τυχεροί;
Η τροπολογία εφεξής δίνει τη δυνατότητα με Προεδρικά Διατάγματα να καταρτίζονται οι Οργανισμοί των υπουργείων, των αυτοτελών δημοσίων υπηρεσιών, των αποκεντρωμένων διοικήσεων αλλά και των ΝΠΔΔ.
Με Προεδρικά Διατάγματα θα είναι δυνατό επίσης να αντικαθίστανται ή να τροποποιούνται οι Οργανισμοί, αλλά και να καταρτίζονται ενιαίοι οργανισμοί για κατηγορίες νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.

Τα γερμανοτσογλάνια δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΑ! Κι εσύ ρε καραγκιοζάκο τι ρόλο παίζεις;

Συμεών Κεδίκογλου (Υφυπουργός Παιδείας) «Οφείλω μια διευκρίνηση. Η τροπολογία για τη διαθεσιμότητα μπήκε στο νομοσχέδιο κατ’ απαίτηση της τρόικας» 
Κι εσύ ρε καραγκιοζάκο τι ρόλο παίζεις;

Συνεχείς διακοπές ρεύματος στο Αγρίνιο, από τη ΔΕΗ Αγρινίου και εργολάβους.

Ακραία συμπεριφορά απο πραιτωριανούς της ΔΕΗ και εργολάβους που κόβουν μαζικά το ρευμα σε δεκάδες σπίτια..

Ενστάσεις και διαμαρτυρίες για δρομολόγια της Αλοννήσου

Ενστάσεις και διαμαρτυρίες  για δρομολόγια της ΑλοννήσουΜπέρδεμα με το ιδιωτικό και το δημοτικό λεωφορείο
Επώνυμες καταγγελίες έχουν φτάσει στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών από πολίτες της Αλοννήσου αναφορικά με το πλαίσιο εκτέλεσης δρομολογίων από ιδιωτικά λεωφορεία στο νησί, την ώρα που την ίδια στιγμή αντίστοιχα δρομολόγια εκτελούνται και από δημοτική συγκοινωνία με δημοτικό λεωφορείο.
Σοβαρά ερωτηματικά εγείρει στην Αλόννησο ο τρόπος με τον οποίο  έχει τεθεί στην κυκλοφορία ιδιωτικό λεωφορείο που εκτελεί  από αρχές Ιουνίου, δρομολόγια στην περιοχή Πατητήρι - Παλαιά Αλόννησο ( χώρα) την ώρα που υπάρχει δημοτικό λεωφορείο που κάνει περισσότερα δρομολόγια και για περισσότερες περιοχές της Αλοννήσου και η χρήση του κοστίζει ετησίως στο Δήμο περί τα 30.000 ευρώ.
Δημότες που απευθύνθηκαν στο Δήμο Αλοννήσου αλλά και στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων δεν κατέστη δυνατό να ενημερωθούν επισταμένα για το θέμα, προκειμένου να βρεθεί μία λύση  και να μην «απαξιώνεται» η δημοτική συγκοινωνία που έχει δρομολογηθεί για να εξυπηρετεί τους λουόμενους και τους επισκέπτες.

La Patrona - Λα Πατρόνα (Τα επεισόδια)

La Patrona  -  Λα Πατρόνα  (Τα επεισόδια)

La Patrona - Λα Πατρόνα, η μεξικάνικη σειρά του Alpha που έρχεται να μας κρατήσει συντροφιά τα απογεύματα από 1 Ιουλίου.


Πρόκειται για μια δραματική, ερωτική σειρά. Η Γκαμπριέλα Σουάρεζ εργάζεται στο χρυσωρυχείο σε ένα χωριό κάπου στο Μεξικό. Μόνη της ανάμεσα σε τόσους άντρες. Τα δύσκολα παιδικά και εφηβικά της χρόνια της σημάδεψαν. Η Γκαμπριέλα θα γνωρίσει τον γιο του ιδιοκτήτη του χρυσωρυχείου, Αλεχάντρο, καθώς επίσης και την μητέρα του την Αντόνια. Μια σκληρή και κακιά γυναίκα που έχει ως στόχο να “κερδίσει” την διεύθυνση της επιχείρισης.

Ένας έρωτας γεννιέται αλλά και μια μάχη ξεκινάει. Η μητέρα του θα μπει εμπόδιο στην σχέση των δυο νέων και θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την Γκαμπριέλα. Θα προσπαθήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει να παραμείνει αυτή το αφεντικό “ La Patrona “σε όλη την περιοχή αλλά και στο χρυσωρυχείο. Πρωταγωνιστούν: Αρασέλι Αράμπουλα, Κρίστιαν Μπακ και ο Χόρχε Λουίς Πίλα.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Dikaiofilax 
photo-syros-stournaras-1
Αστυνομικοί φυλάσσουν την εξοχική κατοικία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στη Σύρο μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που υπήρξε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι για τοποθέτηση βόμβας.

Καλόπαιδα (Το πρώτο «α» με «ωμέγα»)! Κωλόπαιδα γερμανοτσογλάνια! Αυτά τα «κουράδια»... έχουν εξασφαλίσει για τον εαυτό τους βασικό μισθό της τάξης των 5000 ευρώ μηνιαίως, υποστηρίζουν ότι ο βασικός μισθός των 500 ευρώ για τον εργάτη είναι «υψηλός»...

Του Νίκου Μπογιόπουλου – “Unfollow

Πρώτον, σύμφωνα με το ΦΕΚ (αριθμός 35) της 30ης Ιανουαρίου 2013, το οποίο υπογράφει ο κ. Στουρνάρας, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΤΑΥΠΕΔ, του ταμείου που ξεπουλάει τη χώρα δηλαδή, αμείβονται με τα εξής ποσά:
Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου: εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ. Διευθύνουσα σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: Διακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες (215.000) ευρώ.
Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εκτελεστικής Επιτροπής: εκατόν ογδόντα πέντε χιλιάδες (185.000) ευρώ.
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής εκατόν εξήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (165.000).
Επίσης: Στα 6,9 εκατ ευρώ ανήλθαν οι αμοιβές-έξοδα των συμβούλων του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου την περίοδο 2011 έως και τον Μάρτιο του 2012, σύμφωνα με αυτά που κατέθεσε στην βουλή ο...
υφυπουργός κ. Σταϊκούρας.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ Γιορτή πίτας

  
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον γιορτή παραδοσιακής πίτας, αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου στις 21:30 στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Αναβιώνει το έθιμο του πλιγουριού στη Σπηλιά


 Το Σάββατο 27 Ιοιυλίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα, στο ομώνυμο εξωκλήσι στη Σπηλιά, το πρωϊ, θα αναβιώσει το έθιμο του πλιγουριού και το βράδυ θα γίνει γλέντι στην πλατεία του χωριού με λαϊκοδημοτική ορχήστρα, προσφορά του Τοπικού Συμβουλίου Σπηλιάς και του

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΡΟΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ 10.389,54€

Ιερισσός: 14ο Camping Αγωνιστικών Κινήσεων & Μαθητικής Αντίστασης - 27 Iουλίου: Συναυλία στην Ιερισσό

Άλλες Εκδηλώσεις:

Λοτσάρη - Πασχάλη αναστατώνουν τους λουόμενους

Ένα νέο «εκρηκτικό» δίδυμο έκανε την εμφάνισή του στις παραλίες. Η Σόφη Πασχάλη και η Νίνα Λοτσάρη ένωσαν τις «δυνάμεις» τους σε γνωστή παραλία της Αττικής και το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.


Βόλος: Κοντά σε κύκλωμα Αλβανών που κυκλοφορεί πλαστά χαρτονομίσματα

Στα ίχνη εξιχνίασης διεθνούς κυκλώματος κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που συνέλαβε τρεις Αλβανούς υπηκόους (κάτοικους Αθήνας) και αναζητά έναν τέταρτο.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (ένας 27χρονος, μία 24χρονη και μία 40χρονη) για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων σε δύο καταστήματα στο Βόλο, ενώ αναζητείται άγνωστος μέχρι στιγμής ομοεθνής τους.

Τα δύο ζευγάρια των αλλοδαπών, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 27χρονου, έφτασαν χθες το απόγευμα στην πόλη του Βόλου από την Αθήνα και πήγαν σε κατάστημα εμπορίας παιχνιδιών

26 έως 28 Ιουλ 2013: Τριήμερες Ποντιακές εκδηλώσεις στην Νεοκαισάρεια Πιερίας

26 έως 28 Ιουλ 2013: Τριήμερες Ποντιακές εκδηλώσεις στην Νεοκαισάρεια Πιερίας
Ο Λαογραφικός Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νεοκαισάρειας Πιερίας «Ο Πόντος» σας προσκαλεί στο 16ο Πολιτιστικό τριήμερο που θα διοργανώσει την Παρασκεύη 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 στο αύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Νεοκαισάρειας.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 Ποντιακό παραδοσιακό γλέντι με τους:

    Θεόφιλο Πουταχίδη(λύρα-τραγούδι),
    Κλεάνθης Σιαμλίδης(νταούλι)

Σάββατο 27 Ιουλίου ''31η γιορτή του Μετανάστη''

Ποντιακό παραδοσιακό γλέντι με τους:

    Στάθη Νικολαϊδη(τραγούδι),
    Γιώργο Ατματζίδη(λύρα).

Γλέντι με τον Γιώργο Πάγκαλο και την Αϊντα απόψε στο Ριζόμυλο

rizomilos_26_7_13_pagkalos Γλέντι με τον Γιώργο Πάγκαλο και την Αϊντα στο  Καφέ Άρτεμης στο Ριζόμυλο Μαγνησίας
Reserve: 6986-921229
Πάρτε παρακάτω και μια γεύση από τον Γιώργο Πάγκαλο
http://www.karlanews.com/?p=25176

Γλέντι με τον Γιώργο Πάγκαλο και την Αϊντα απόψε στο Ριζόμυλο

rizomilos_26_7_13_pagkalos Γλέντι με τον Γιώργο Πάγκαλο και την Αϊντα στο  Καφέ Άρτεμης στο Ριζόμυλο Μαγνησίας
Reserve: 6986-921229
Πάρτε παρακάτω και μια γεύση από τον Γιώργο Πάγκαλο
http://www.karlanews.com/?p=25176

Στα...μαλακά η εταιρεία από την Εισαγγελέα-- Να δούμε η απόφαση θα είναι πραγματική απονομή δικαιοσύνης...

Παλαιότερη κινητοποίηση κατοίκων της Σαντορίνης για το «SEA DIAMOND»
Οι ναυτεργάτες, με πρώτο και κύριο τον πλοίαρχο, δηλαδή οι «φτωχοδιάβολοι», είναι αυτοί που καλούνται να «πληρώσουν τη νύφη» και για το ναυάγιο του 21χρονου κρουαζιερόπλοιου «SEA DIAMOND», όπως φάνηκε σήμερα από τις κατηγορίες που απηύθυνε η εισαγγελέας του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά.
Το πλοίο από τις 6 Απρίλη του 2007 βρίσκεται στον πάτο της θάλασσας της Σαντορίνης, μετά από πρόσκρουσή του σε ύφαλο, με απολογισμό δύο Γάλλους αγνοούμενους, ενώ συνεχίζει να αποτελεί οικολογική βόμβα για το θαλάσσιο περιβάλλον.
Παρά το γεγονός ότι η αγόρευση της εισαγγελέως ήταν αποκαλυπτική για τις ευθύνες της διαχειρίστριας εταιρείας που ανήκει στον όμιλο ΛΟΥΗ, στο δια ταύτα χαρακτήρισε ένοχο τον πλοίαρχο στον οποίο απηύθυνε τις κατηγορίες για διατάραξη της υδάτινης συγκοινωνίας, ανθρωποκτονία από ενσυνείδητη αμέλεια, πρόκληση ναυαγίου, παραμέληση διάσωσης εγγράφων, παραβίαση κανονισμών και άλλες.

ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κουράκης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει την εθνική ομάδα στο χώρο των Αμεα"


Κουράκης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει την εθνική ομάδα στο χώρο των Αμεα"
Τα Παγκόσμια μετάλλια απαιτούν έργα και όχι φανφάρες από αυτούς που επί δεκαετίες δυσκολεύουν τη ζωή των Αμεα

Με αφορμή τα 6 μετάλλια που κατέκτησε μέχρι σήμερα η εθνική ομάδα των Αμεα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που συνεχίζεται στη Λυών, ο Τάσος Κουράκης, βουλευτής και Συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εξής δήλωση:

Ή εθνική ομάδα Αμεα για άλλη μια φορά χαρίζει στη χώρα παγκόσμιες διακρίσεις. Παρά τη μεγάλη αδιαφορία και απαξίωση από τη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, που τη φετινή χρονιά δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στα 75 αθλητικά σωματεία Αμεα.

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ Το «Goal» σας παρουσιάζει τη «νέα» Fooball League

Το «Goal» σας παρουσιάζει τη «νέα» Fooball League
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ Στις 25 παρουσίες για το νέο πρωτάθλημα κάθισε η... μπίλια μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχών χθες το μεσημέρι. Οπως αναμενόταν η Λάρισα έθεσε εαυτόν εκτός κατηγορίας και προστέθηκε στις απουσίες της ΑΕΚ και της Κέρκυρας (με τους «Φαίακες», πάντως, να είναι παρόντες μέσω... Κασσιόπης).
Αντίθετα, κόντρα στις προβλέψεις δήλωσαν συμμετοχή τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και η Δόξα Δράμας και η Καβάλα. Βέβαια, για τους Σερραίους η παρουσία τους παραμένει στον... αέρα και θα κριθεί μετά το σημερινό εξαιρετικό κρίσιμο ΔΣ για το μέλλον του συλλόγου. Πλέον, το τοπίο όσον αφορά τη μορφή της Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και έτσι θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι (είτε 13-12 ομάδες είτε 12-12 χωρίς τον Πανσερραϊκό).
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεμιστοκλέους, ο διαχωρισμός για τον οποίο θα αποφασίσει το ΔΣ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνει με βάση γεωγραφικά κριτήρια και με τον Πανσερραϊκό στην κατηγορία τα κουκιά είναι μετρημένα. Αντίθετα, χωρίς τα «λιοντάρια» δεν πρέπει να αποκλείεται ακόμα και η παρουσία των δύο ομάδων του Βόλου, Ολυμπιακού και Νίκης σε διαφορετικό όμιλο.
ΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

Απάντηση αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένας Καραλαριώτου στην επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κ. Πουλάκη με θέμα «Έκθεση σε αμίαντο των κατοίκων του Αμπελώνα και των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Τυρνάβου»  Σε ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κ. Πουλάκη σχετικά  με την ύπαρξη αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης του Αμπελώνα,  κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, απάντησε εκτενώς η αντιπεριφερειάρχης  Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου επισημαίνοντας  τα εξής:
«Οι κατά τόπους ΔΕΥΑ (στην προκειμένη περίπτωση η ΔΕΥΑ Τυρνάβου) είναι υπεύθυνες για την καλή κατάσταση και τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης ή για την αντικατάστασή του, εφόσον διαπιστωθούν βλάβες που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στη Δημόσια Υγεία.
Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ενημερώθηκε για το θέμα του αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης του Αμπελώνα με έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (26-6-2013), το οποίο μας διαβίβαζε σχετική ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηρώ Διώτη και Δημ Γελαλής.
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ως όφειλε, απάντησε άμεσα με σχετικό έγγραφο στο οποίο ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Από τα συμπεράσματα μελετών της διεθνούς βιβλιογραφίας δεν προκύπτει τεκμηριωμένα άμεση συσχέτιση ενδεχόμενης παρουσίας ινών αμιάντου και επιπτώσεων στην υγεία από την κατάποση ινών αμιάντου με το πόσιμο νερό. Ειδικότερα, έχει διαπιστωθεί ότι η περιεκτικότητες αμιάντου στο πόσιμο νερό, ως αποτέλεσμα της χρήσης αμιαντοτσιμεντοσωλήνων δεν παρουσιάζουν κανέναν απολύτως κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Γι΄ αυτόν τον λόγο, η παράμετρος του αμιάντου δεν περιλαμβάνεται στις ποιοτικές (χημικές ή  ενδεικτικές) παραμέτρους ελέγχου του πόσιμου νερού, όπως αυτές καθορίζονται από την Οδηγία 98/83 Ε.Κ. σε εναρμόνιση προς την οποία έχει εκδοθεί η ΚΥΑ Υ2/2600/01 «Περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», όπως έχει τροποποιηθεί με την ΚΥΑ 38295/2007 και εξακολουθεί να

Σήμερα live στο Forestis Cafe Ο ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Στο Παρανέστι Δράμας, σε μία ξεχωριστή τοποθεσία, δίπλα στο ποτάμι, το καφέ Forestis διοργανώνει για όλους εσάς μία μαγευτική βραδιά, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Αλκίνοο Ιωαννίδη!

Ο ιδιαίτερος ερμηνευτής και δημιουργός, με κρητική λύρα, τσέλο καθώς και τον c που τον συνοδεύει, αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση στο κοινό σήμερα  Παρασκευή 26 Ιουλίου!

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και διασκευές. Η ένταση και η ησυχία, η φόρμα και ο αυτοσχεδιασμός, η επικοινωνία και η εκμυστήρευση, η αγωνία και η χαρά της συνύπαρξης, δημιουργούν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο και δυνατό.

Η αμφίδρομη και ζωντανή σχέση με το κοινό του Forestis θα προσφέρει αναμφίβολα σε ακροατές και ερμηνευτή την πιο χορταστική αίσθηση της κοινής μουσικής εμπειρίας!
Μη τη χάσετε!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ’’Σε απευθείας σύνδεση με δυνάμεις απ το υπερπέραν ο Πρωθυπουργός’’
Ο κ. Σαμαράς δήλωσε χθες ότι οι  άξιοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Διπλό το ερώτημα που προκύπτει: Όσους  μέχρι τώρα έθεσε σε διαθεσιμότητα, τους θεωρεί ανάξιους ; Και επιτέλους με ποιες δυνάμεις απ το υπερπέραν βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση ο πρωθυπουργός προκειμένου να κρίνει τις ικανότητες των δημοσίων υπαλλήλων, αφού την  διαδικασία της αξιολόγησης ουδέποτε μέχρι σήμερα την αξιοποίησε ;

45 πληροφορίες … για το σεξ και τις σχέσεις !

mini-SEXY 1Διαβάστε τα σαράντα πέντε στοιχεία για το σεξ, τις σχέσεις και την έλξη μεταξύ των δύο φύλων που αποκαλύπτουν πολλά και καταρρίπτουν ρεκόρ.

1. Τους ανθρώπους που μυρίζουν ωραία τους βρίσκουμε αυτόματα πιο ελκυστικούς.
2. Το τζίντζερ μας διεγείρει σεξουαλικά. Τρώγοντας το αυξάνονται οι χτύποι της καρδιάς και μας δημιουργείται ενθουσιασμός όπως ακριβώς πριν κάνουμε σεξ.
3. Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες βιώνουν περισσότερο συναισθηματικό πόνο από ότι οι γυναίκες.
4. Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι τελικά υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.
5. Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα έχει 5 θερμίδες.

Τα ΜΑΤ έξω από την γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»!!!!

Κλειστή η Εθνική Οδός Ιωαννίνων-Κοζάνης
Τα ΜΑΤ στην είσοδο της Γαλακτοβιομηχανίας

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης.Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες απέναντι στυς Ηπειρώτες κτηνοτρόφους,οι οποίοι νωρίτερα  που είχαν συνάντηση με τη διοίκηση και εξαγριώθηκαν όταν τους ανακοινώθηκε ότι τα οφειλόμενα του Απριλίου θα τα πάρουν τον Αύγουστο και του Μαΐου το Σεπτέμβριο!!!!!Ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους έσπασαν μέρος της σιδερένιας πόρτας στην είσοδο του προαύλιου χώρου της γαλακτοβιομηχανίας.Στο σημείο είναι κλειστά και τα δύο ρεύματα της Εθνικής

Εγιναν 51 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 51 άτομα συνελήφθησαν χθες στην Καλαμαριά, μετά από συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, που ακολούθησαν το φιλικό ΠΑΟΚ- Απόλλωνα.
Εγιναν 51 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη
Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 51 άτομα (εκ των οποίων οι δύο αλλοδαποί) ηλικίας από 14 ως 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της «Στάσης», «Διατάραξης Κοινής Ειρήνης», «Επικίνδυνων σωματικών βλαβών» τετελεσμένων και σε απόπειρα, Νομού «Περί Οπλών» και «Αντίστασης».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Το Μπικίνι εγγυάται πάντα εξαιρετικές λήψεις......


«ΟΙ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΙ» ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟΥ»


Του ΣΤΑΘΗ*
«Αυτοί οι τύποι που μας κυβερνούν σκότωσαν την Ελλάδα δύο φορές. Την πρώτη με την ψευδή ευμάρεια και τη δεύτερη με την πραγματική φτώχεια.
Αυτοί που κατασκευάζουν τώρα μια χώρα-ζωτικό χώρο άλλων, μια χώρα-ειδική οικονομική ζώνη, κατασκεύασαν πρώτα μια χώρα-ντίσνεϋλαντ, μια χώρα-φούσκα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η πρώτη κατασκευή ήταν συγκοινωνούν δοχείο για τη δεύτερη. Οι παχιές αγελάδες υπήρξαν το πρελούδιο των ισχνών ή μάλλον ο ψευδής και βραχυπρόθεσμος πλούτος υπήρξε ως προϋπόθεση για τη μακροπρόθεσμη κι οριστική (αν δεν αλλάξει κάτι) φτώχεια.
Το έγκλημα δεν ήταν μόνον κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό, για να έχει επιτυχία έπρεπε να είναι και ηθικό.
Για παράδειγμα: για να ατιμάσει την εργασία ο εκσυγχρονισμός με την ευελιξία και την απασχολησιμότητα, προϋπόθεση ήταν να αιχμαλωτισθεί η κοινωνία στη χαζοχαρουμενιά του λάιφ στάιλ, να καταναλώνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της Αριστεράς τις αμερικανιές με το καντάρι (πολυπολιτισμός, πολιτική ορθότης, μεταμοντερνισμός και άλλα) και να αποκοπεί ο λαός από τις παραδόσεις του (που έτρεφαν τις ελπίδες του).
Επί «εκσυγχρονισμού» (Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή) η Ελλάδα εισήλθε στον αστερισμό του Κυνισμού. Η διαπλοκή γιγαντώθηκε, ο χρηματισμός νομιμοποιήθηκε, το πελατειακό κράτος αποθεώθηκε, η γραφειοκρατία ιδιωτικοποιήθηκε από τους κρατικοδίαιτους Δυνατούς, μέρος του λαού εκμαυλίστηκε, αποπροσανατολίσθηκε, η προπαγάνδα έγινε η προσευχή μας, ο πολιτισμός επιδοτήθηκε, οι περισσότεροι διανοούμενοι εξώμοσαν, η εθνική αποδόμηση έγινε εθνικό σπορ και η ενιαία σκέψη κυριάρχησε εξορίζοντας ενοχλητικές λέξεις και έννοιες.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΛΜΕ Η ΝΕΑ ΕΦΕΕ;


Του ΔΗΜ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ*
Είναι γεγονός ότι μέχρι τις 11 Ιουνίου, υπήρχε μια αίσθηση απαισιοδοξίας στο λαό, μια αίσθηση ανικανότητας όσον αφορά ότι η κυβέρνηση επελαύνει και πουλάει το successstory χωρίς κινητοποιήσεις, εμπόδια, αντίπαλο.
Το μαύρο στις οθόνες ανέκοψε αυτήν την παντοδυναμία της κυβέρνησης. Το κίνημα της ΕΡΤ λάβωσε την κυβέρνηση, χωρίς όμως να την νικήσει. Έχουμε μια κυβέρνηση που μπορεί να έχει αδυνατίσει, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο επικίνδυνη ή αποφασιστική. Στην ουσία έκανε ένα βήμα πίσω, για να κάνει δύο βήματα μπροστά. Και αυτό φάνηκε στην επόμενη φάση.
Μετά τον ανασχηματισμό και τον σχηματισμό της νέας δικομματικής κυβέρνησης με γρήγορα βήματα ακολούθησε το πολυνομοσχέδιο των συμφωνηθέντων για τη συνέχεια των απολύσεων, μέσω της διαθεσιμότητας. Έτσι μετά τους 2.700 της ΕΡΤ ακολούθησαν 2.500 εκπαιδευτικοί, 2.200 σχολικοί φύλακες και 5.000 υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας. Πάνω από 12.000 διαθεσιμότητες μέσα σε 40 μέρες από τις οποίες οι περίπου 7.000 θα είναι σίγουρες απολύσεις. Καθόλου μικρή επίδοση, όταν μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο θα χρειαστεί περίπου άλλες 20.000 απολύσεις.
Τις 40 αυτές ημέρες είχαμε προσπάθειες αντίστασης. Που κατέγραψαν χαρακτηριστικά, δυνατότητες αλλά και αδυναμίες στο λαϊκό κίνημα.

ΤΟ skopelosweb.gr ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SKOPELOSNEWS

EMEIS ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP WORKING GROUP Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα

Στην έγκριση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης για την Ελλάδα, προχώρησε σήμερα το Eurogroup Working Group, μετά από νέα τηλεδιάσκεψη. Η δόση θα εκταμιευθεί μετά την επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών-μελών της ευρωζώνης, την Δευτέρα.

Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα

Ανάμεσα στους 13 δήμαρχους που λένε «όχι» στο νομοσχέδιο για τον τουρισμό είναι και ο δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής

Να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον τουρισμό ζητούν από τους βουλευτές 13 δήμαρχοι νησιών. Όπως επισημαίνουν σε επιστολή που απέστειλαν πρόσφατα, οι διατάξεις του νομοσχεδίου θίγουν τα πλεονεκτήματα των νησιών.

«Η στόχευση του νομοσχεδίου για αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προωθούμενες διατάξεις για την περαιτέρω δόμηση νέων κατοικιών, οδηγώντας στην υποβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Την επιστολή υπογράφουν οι δήμαρχοι Αστυπάλαιας, Θήρας, Ιθάκης, Ικαρίας, Καντάνου (Χανιά), Λειψών, Μήλου, Μυκόνου, Πάρου, Παξών,

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος στη Σκόπελο


Ακυβέρνητο έμεινε, λόγω μηχανικής βλάβης, ένα ιστιοφόρο, χθες τα βράδυ στη Σκόπελο, που όμως ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από παραπλέον σκάφος στο λιμάνι, ενώ οι έξι Γερμανοί τουρίστες που επέβαιναν σ’ αυτό είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως έγινε γνωστό, το ιστιοφόρο σκάφος είχε νοικιαστεί από το Βόλο, από έξι Γερμανούς τουρίστες, ενώ κυβερνήτης ήταν ένας από τους αλλοδαπούς που είχε δίπλωμα για ιστιοπλοϊκό σκάφος.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος στη Σκόπελο


Ακυβέρνητο έμεινε, λόγω μηχανικής βλάβης, ένα ιστιοφόρο, χθες τα βράδυ στη Σκόπελο, που όμως ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από παραπλέον σκάφος στο λιμάνι, ενώ οι έξι Γερμανοί τουρίστες που επέβαιναν σ’ αυτό είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως έγινε γνωστό, το ιστιοφόρο σκάφος είχε νοικιαστεί από το Βόλο, από έξι Γερμανούς τουρίστες, ενώ κυβερνήτης ήταν ένας από τους αλλοδαπούς που είχε δίπλωμα για ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Παιχνίδια στο νερό με την κόρη της!

Μαρία Κορινθίου

Η Νικολέτα Καρρά κόβει την ανάσα

Η Νικολέτα Καρρά βρίσκεται και αυτή στη Μύκονο και κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στις παραλίες του νησιού.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα θα μπορούσε να διαφημίζει τον τουρισμό της χώρας σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.


Ρεμπέτικο γλέντι

_4_nikhforos__.jpg

Καταγγελίες-φωτιά για τα κρατητήρια του Λιμεναρχείου

  Την κατάσταση στην οποία βρίσκονται μετανάστες στους χώρους κράτησης στο Λιμεναρχείο Σάμου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους κατέγραψαν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των λιμενικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων:

- ανυπαρξία χώρων κράτησης μετατρέποντας το Λιμεναρχείο Σάμου σε ξενοδοχείο, εστιατόριο, νοσοκομείο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγιεινή και ασφάλεια του προσωπικού

Σοκ από νέα αυτοκτονία στην


  Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή της Αγιάς Φωτιάς στην Ιεράπετρα, όταν αναζήτησε τη σύζυγό του.


Ο μεσήλικας εντόπισε το άψυχο σώμα της, καθώς η 59χρονη είχε δώσει - όπως όλα δείχνουν - η ίδια τέλος στη ζωή της, αφού κρεμάστηκε σε μια ελιά κοντά στο σπίτι της.

Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Λάρισας

Πέντε λεπτά μετά τις 10 π.μ. άγνωστοι τηλεφώνησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας εντός του χώρου των δικαστηρίων.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και διεξήγαγαν έρευνα ενώ κλειστή παρέμεινε έως τις 10.45 π.μ. η οδός Μ. Αλεξάνδρου, οπότε και δόθηκε σήμα λήξης του συναγερμού, καθώς δεν βρέθηκε οτιδήποτε ύποπτο εντός του Δικαστικού Μεγάρου.

Τα 7 πράγματα που πρέπει να έχετε στη βαλίτσα σας

Τα 7 πράγματα που πρέπει να έχετε στη βαλίτσα σας

Είτε ταξιδεύετε στο εξωτερικό, είτε στην χώρα σας, υπάρχουν κάποια πράγματα που ένας ταξιδιώτης που σέβεται τον εαυτό του δεν θα άφηνε ποτέ στο σπίτι.

Πέρα από τα απολύτως απαραίτητα για μια κοντινή ή μακρινή απόδραση, όπως το διαβατήριο, το εισιτήριο και φυσικά τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα, υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πολύ πιθανόν να αμελήσετε να πάρετε μαζί σας.

Ταξιδεύοντας με παιδιά!

Ταξιδεύοντας με παιδιά!

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα πάντα είναι μοναδική ευκαιρία για να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις δυνάμεις σας και να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας.

Καλό είναι να λάβετε υπ’ όψιν σας μερικές συμβουλές προκειμένου να διευκολυνθείτε στο ταξίδι, καθώς και να κάνετε τη σωστή επιλογή προορισμού.

• Ξεκινώντας, κάντε μια λίστα με τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας. Ο καιρός θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε πάρει δελτίο αναμενόμενων καιρικών συνθηκών.
• Επιλέξτε κατάλυμα με διευκολύνσεις και δραστηριότητες για τα παιδιά και τους γονείς. Για παράδειγμα, παιδότοπους όπου απασχολούνται τα παιδιά κάποιες ώρες την ημέρα με παιδαγωγούς ενώ οι γονείς μπορούν να ξεκουραστούν στους χώρους της πισίνας ή του spa.

Παράπονα για τον ξενοδόχο!

Μάθετε ποιος μας προστατεύει

Παράπονα για τον ξενοδόχο!

Πως θα πληροφορηθούμε για τα δικαιώματα μας όταν κάνουμε κρατήσεις ξενοδοχείων, που υποβάλουμε τις καταγγελίες μας και ποιος καθορίζει τις τιμές των δωματίων; Όλες οι απαντήσεις από την κ. Αγνή Χριστίδου, διευθύντριας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ).

Πως μπορούμε να ενημερωθούμε για τα δικαιώματα μας, όταν κάνουμε κράτηση δωματίου και διαμένουμε σε κάποιο ξενοδοχείο; Υπάρχουν πολλές πηγές πληροφόρησης μέσω του Διαδικτύου, όπως οι ιστοσελίδες της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, των οργανώσεων προστασίας του καταναλωτή, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του ΕΟΤ για παράπονα, αλλά και τηλεφωνικές γραμμές των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως η γραμμή καταναλωτή 1520.
Υπάρχει γενική πολιτική ακυρώσεων μιας κράτησης, ή το κάθε ξενοδοχείο έχει την δική του; Ο κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων-πελατών (άρθρο 8 του Ν.1652/1986, ΦΕΚ Α΄167), που έχει ισχύ νόμου, ορίζει ότι τουλάχιστον 21 ημέρες πριν την άφιξη αν ειδοποιήσει ο πελάτης το ξενοδοχείο ότι ακυρώνει την κράτηση, τότε απαλλάσσεται από την αποζημίωση και το ξενοδοχείο υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη τυχόν προκαταβολή που έχει λάβει. Διαφορετικά, οφείλει ο πελάτης να αποζημιώσει το ξενοδοχείο με το μισό της τιμής που συμφωνήθηκε για την περίοδο που δεν χρησιμοποίησε το δωμάτιο. Πολλά ξενοδοχεία όμως εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια μια πιο ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων προς όφελος του πελάτη.

Δαγκώνεται από... έρωτα η Χριστίνα Κολέτσα

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η τραγουδίστρια με το σύντροφό της στο Instagram

Δαγκώνεται από... έρωτα η Χριστίνα Κολέτσα
Είναι ερωτευμένη και δεν ντρέπεται ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων ούτε τους φίλους της στα social media.
Η Χριστίνα Κολέτσα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές με το σύντροφό της, Δημήτρη Κουβαρά, ιδιοκτήτη στούντιο τατουάζ.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Πατέρας και γιός διακινούσαν ναρκωτικά στη Σκιάθο

Βρέθηκαν στο σπίτι τους τρεις μπαλτάδες και εννιά μαχαίρια
Ναρκωτικά διακινούσαν πατέρας και γιός στη Σκιάθο, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, ενώ σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν τρεις μπαλτάδες και εννέα μαχαίρια!

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο Έλληνες, ηλικίας 49 και 25 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών από τους συλληφθέντες διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους κατά τις οποίες βρέθηκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικές ουσίες, εργαλεία - υλικά για τη χρήση, ζύγιση και συσκευασία των ναρκωτικών, χρηματικό ποσό, καθώς και μαχαίρια - μπαλτάδες.

ΒΙΝΤΕΟ-Τον άγριο καβγά σταμάτησαν οι... διαφημίσεις

ΒΙΝΤΕΟ-Τον άγριο καβγά σταμάτησαν οι... διαφημίσεις
ΒΙΝΤΕΟ-Τον άγριο καβγά σταμάτησαν οι... διαφημίσεις
Άγριος καβγάς ξέσπασε στο πρωινό του ΑΝΤ1, μεταξύ του Στ. Κοντονή του ΣΥΡΙΖΑ και του Θ. Χιώνη του ΚΚΕ. Ήταν τόσο έντονη η λογομαχία που τη λύση έδωσαν οι... διαφημίσεις.
Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1.

Γιγαντιαίο ψάρι αλιεύτηκε «Αξιοθέατο» από το πρωί στο κέντρο

Ένα ψάρι-γίγαντας, που τραβάει τα βλέμματα όλων των περαστικών, αλίευσαν ψαράδες σήμερα τα ξημερώματα στον Πατραϊκό. Το ψάρι, που μετατράπηκε σε αξιοθέατο, είναι φεγγαρόψαρο και ζυγίζει 100 κιλά.

Όσοι περνούν από τη διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, έξω δηλαδή από το ψαράδικο στο οποίο «εκτίθεται» δηλώνουν εντυπωσιασμένοι, το φωτογραφίζουν κι έδειξαν

ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ.ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ.

pineios-tempi
Έπεσε από τον δρόμο στις όχθες του Πηνειού, στην κοιλάδα των Τεμπών. Ο λόγος για μια νεαρή κοπέλα που είχε στην κυριολεξία άγιο που σώθηκε.
Το περιστατικό συνέβη, λίγο μετά τη 01.00, όταν η νεαρή κοπέλα που πήγαινε με ταξί στη Λάρισα θέλησε να κάνει μια στάση σε παρκινγκ της εθνικής οδού. Εκεί απομακρύνθηκε από το ταξί, προφανώς για να κάνει την ανάγκη της και γλίστρησε με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην πλαγιά και να φτάσει στο ποτάμι.

Ζήκος: «Νίκη μας η παραγωγή παικτών»

image
Το όραμά του για τις αναδιοργανωμένες ακαδημίες της ΑΕΚ ανέλυσε ο Άκης Ζήκος. «Νίκη είναι να βγάλουμε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται για την πρώτη ομάδα», τόνισε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής.
Φαινόταν στον τρόπο που μιλούσε και τον ενθουσιασμό του για το πρότζεκτ που ανέλαβε. Ο Άκης Ζήκος δείχνει να είναι ορεξάτος για πολλή δουλειά και αποφασισμένος να μετατρέψει την ΑΕΚ σταδιακά σε έναν σύλλογο αυτοτροφοδούμενο, που θα στηρίζεται όλο και περισσότερο στους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ARIS - ROMA LIVE STREAMING | ΑΡΗΣ - ΡΟΜΑ LIVE STREAMING Watch aris thessaloniki vs as roma live stream


Παρακολουθείστε σήμερα 26/07/2013 στις 21:00 τον  φιλικό αγώνα  
ΑΡΗΣ - ΡΟΜΑ

Watch Stuttgart vs Olympiakos Live Online Στουτγκάρδη - Ολυμπιακός ΔΕΙΤΕ Stuttgart-Olympiakos Live Streaming | ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

  Στουτγκάρδη Ολυμπιακός 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου