Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στις Κάτω Χώρες και σχετικά επιτυχημένη τηλεπαρουσιάστρια-celebrity, η Sylvie Meis, έγινε πασίγνωστη στη Γερμανία αλλά και στη χώρα της, την Ολλανδία, όταν το 2005 παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Rafael van der Vaart, μία από τις δημοφιλέστερες αθλητικές προσωπικότητες που έχει βγάλει η χώρα της τουλίπας.
Η Sylvie και ο Rafael αποτέλεσαν μάλιστα κάποια στιγμή τους «Beckhams» της Ολλανδίας, ένας γάμος που όμως κατέληξε πέρσι σε διαζύγιο και αφού η πανέμορφη –αλλά σχετικά κοντούλα- Sylvie πέρασε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της (έδωσε μάχη με το καρκίνο του στήθους).
Η Meis, που γεννήθηκε στην Brenda πριν από 36 χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία 18 ετών συμμετέχοντας σε διάφορες φωτογραφήσεις, κυρίως εσωρούχων και μαγιό. Αργότερα πέρασε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες παρουσιάζοντας διάφορες νεανικές και μουσικές εκπομπές, ενώ παράλληλα έκανε guest εμφανίσεις σε διάφορα τηλεοπτικά events της ολλανδικής αλλά και της γερμανικής τηλεόρασης.
Σήμερα, η Sylvie, που έχει αποκτήσει ένα παιδί από τον Van der Vaart, παραμένει στη κορυφή της δημοσιότητας και οι συμμετοχές της σε διαφημιστικές καμπάνιες συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη.