Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Στουρνάρας, ας μην απορεί όταν θα...αιωρείται στο Σύνταγμα

Π
ροκλητικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει ο αγαπημένος συνεργάτης του Κώστα Σημίτη στην κουζίνα του ευρω-μαγειρέματος και νυν ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας.

Ο άνθρωπος που δήλωνε ότι δε θέλει να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα, κάνει ομολογουμένως ότι μπορεί για να το πετύχει.
Χθες λοιπόν ξαναχτύπησε λέγοντας ότι:...
Α. "Δεν υπάρχει υπερφορολόγηση εισοδήματος στη Ελλάδα"
"Δεν το δέχομαι αυτό!" είπε και προσέθεσε ότι η Ελλάδα υπολείπεται κατά 4% του μ.ο. φορολόγησης στην Ευρώπη. Δηλαδή μας λέει ότι υπάρχουν και περιθώρια ακόμη μεγαλύτερης λεηλασίας σε αυτό το κάτι που έχει απομείνει από τα εισοδήματα του λαού.
Το ότι η χώρα μας υπολείπεται πια π.χ. κατά 70% των αντίστοιχων ευρωπαϊκών εισοδημάτων και 100% των παρεχόμενων υπηρεσιών (π.χ. Παιδεία) φαίνεται πως του διαφεύγει.
Β. "Δημεύσαμε περιουσίες"
Με καμάρι λοιπόν μας λέει ότι πήρε τα σπίτια του κοσμάκη όπως εκείνου του φουκαρά πολύτεκνου με τα τέσσερα παιδιά.
Τι δήμευσες; Δήμευσες περιουσίες φακελάκηδων γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία; Δήμευσες περιουσίες φακελάκηδων εφοριακών; Εδώ δεν τους έχεις απολύσει ακόμη. Αφού τα μεγάλια ψάρια, πχ εφοπλιστές φοροδιαφεύγουν νομιμότατα. Να θυμίσω μόνο το καλοκαιρινό μου άρθρο με εφοπλιστή με μεζονέτα στη Βάρη που ήταν δικαιούχος του επιδόματος αλληλεγγύης δηλώνοντας εισόδημα € 7.000,00!
Μήπως καταπιάστηκες με τη λίστα Λαγκάρντ ώστε να δεις αν εκεί υπάρχουν φοροφυγάδες;
Με όλα αυτά που λέει ο υπουργός, ας μην απορεί όταν θα αιωρείται στο Σύνταγμα έχοντας πρώτα στείλει στα κάγκελα τον ελληνικό λαό!
του Στρατή Μαζίδη από freepen, μοντάζ gelio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger