Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τον Αρη, τρεις αποβολές για παίκτες του

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τον Αρη, τρεις αποβολές για παίκτες του
Νέα επιτυχία για τον Αρη. Η ομάδα του Μιλίνκοβιτς πέρασε (1-0) από τη Βέροια, φτάνοντας σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Προηγήθηκε η κατάκτηση των βαθμών στη Νέα Σμύρνη και τώρα ήρθε το 1-0 απέναντι στη Βέροια που είχε στον πάγκο τον Ρουμάνο Στέφαν Στόικα. 

Το ματς ήταν συναρπαστικό από την αρχή μέχρι το φινάλε. Οι παίκτες του Αρη τα έδωσαν όλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις έπαιξαν με εννιά ποδοσφαιριστές λόγω δύο αποβολών. Και μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε νέα κόκκινη, αυτή τη φορά στον Πουλίδο.

Στο 61' κόρνερ ο Τάτος και ο Ουντότζι το 0-1.

Η Βέροια είχε στο 70' δοκάρι με τον Μπαργκάν.

Διαιτητής: Βοσκάκης.

Κόκκινες: Οικονομόπουλος, Αγκάνθο. Και οι δύο παίκτες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μετά τη λήξη του ματς ο ρέφερι έδειξε κόκκινη(πάλι δεύτερη κίτρινη) στον Πουλίδο, ο οποίος ζήτησε να του δώσει το χέρι.

Κίτρινες: Ηρακλής, Τάτος, Καλτσάς, Σιόντης, Αναστασόπουλος, Οστοϊτς, Κύργιας, Πουλίδο, Ελσνερ, Γεωργιάδης.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Σιόντης(85' Σεγούντο), Μπαργκάν, Μπεν, Οστοϊτς(76' Ντα Κόστα), Μρντάκοβιτς(65' Ζεζίνιο).

Αρης: Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Ελσνερ, Οικονομόπουλος, Ηρακλής, Παπαδόπουλος(46' Αγκάνθο), Τάτος, Ιμπέ(60' Σταυρόπουλος), Ουντότζι(81' Αγγελούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger