Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και έλεγα γιατί δεν ξεσηκώνονται οι Έλληνες και να επιτέλους ξεσηκώνονται..

«Φουλάρει» για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο Βόλος και το Πήλιο. Οι πρώτες μαζικές αφίξεις επισκεπτών του τριημέρου αναμένονται από σήμερα το βράδυ και η κίνηση θα κορυφωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ηδη σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, οι κρατήσεις αγγίζουν το 85% έως 90% και σε κάποιες ξενοδοχειακές μονάδες του ορεινού όγκου του Πηλίου ακόμη και το 100%.
Οι πρώτες κρατήσεις άρχισαν προ δεκαημέρου περίπου και ακόμη και χθες, τελευταία στιγμή, δεν ήταν λίγοι όσοι απευθύνονταν στις ξενοδοχειακές μονάδες για να καταφέρουν να βρουν δωμάτιο για το τριήμερο.
Ο κύριος όγκος των επισκεπτών προέρχεται από τις παραδοσιακές τουριστικές αγορές για τη Μαγνησία, από τη Θεσσαλονίκη δηλαδή και την Αθήνα.
Εκατοντάδες ταξιδιώτες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και να απολαύσουν μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς στο Βόλο και το Πήλιο. Είτε με ένα διήμερο είτε όλο το τριήμερο, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός, οι επισκέπτες ποντάρουν σε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα ξενοδοχεία αναμένεται να «φουλάρουν» μέσα στο τριήμερο. Την τιμητική τους, βάσει της εικόνας που υπάρχει από τις κρατήσεις, θα έχει τόσο το κέντρο του Βόλου, όσο και δημοφιλείς προορισμοί του ορεινού όγκου του Πηλίου και δη, η Πορταριά, η Μακρινίτσα, η Τσαγκαράδα, η Ζαγορά και ο Άγιος Δημήτριος.
Ωστόσο δέλεαρ από μόνο του, αποτελούν οι προσφορές στις οποίες έχουν προχωρήσει οι ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, Γιώργο Ζαφείρη, τα ξενοδοχεία διαθέτουν τα δωμάτιά τους, σχεδόν στη μισή τιμή σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, κρατώντας σε υψηλά όμως επίπεδα την ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Ευχαριστημένοι επισκέπτες της περιοχής σε προηγούμενες περιόδους, έδρασαν όπως φαίνεται διαφημιστικά για την περιοχή για το τριήμερο που έρχεται, με τον κ. Ζαφείρη να εφιστά την προσοχή και σε άλλους τουριστικούς κλάδους για αντίστοιχα υψηλά ποιοτικές υπηρεσίες, προκειμένου ο κόσμος που προσελκύουν οι ξενοδόχοι να μένει στην περιοχή.
 http://www.taxydromos.gr/article.php?id=95653&cat=1
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΟΣΑΝΕ ΤΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger