Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση ναζιστών σε κατοίκους για το θεατρικό στην πλ. Αγίου Παντελεήμονα


Αμετανόητοι οι Χρυσαυγίτες «αγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα» τολμούν ακόμη και για την παιδική θεατρική παράσταση , προσφορά του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, με το έργο ‘’ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΟΥΜ ΤΟΥ ΜΠΡΙΛΗ΄΄να τρομοκρατούν και να απειλούν,όπου μπορούν τους κατοίκους .


Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, στον Πεζόδρομο του 99ου Δημοτικού Σχολείου, δύο από αυτούς και μάλιστα ένας ιδιαίτερα γνωστός, έβρισαν, προπηλάκισαν και απείλησαν ηλικιωμένη συνταξιούχο εκπαιδευτικό, μέλος της Κίνησης μας, γιατί ανάρτησε καλλιτεχνική αφίσα της παιδικής θεατρικής παράστασης.

Στην συνέχεια έσκισαν επιδεικτικά την αφίσα με συνοδεία βρισιών και απειλών γενικά κατά κάθε αντιφασίστα και αντιρατσιστή, για να προκαλέσουν φόβο στους παρευρισκόμενους (γονείς και παιδιά) που έδειξαν ενδιαφέρον για την παράσταση. Το γεγονός έχει καταγγελθεί στο Αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα


 Για άλλη μια φορά φάνηκε το αληθινό πρόσωπο του Φασισμού. Όμως ο φόβος, που προσπαθεί να επιβάλει, δεν πρόκειται να περάσει και το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μετά από πέντε χρόνια σιωπής, θα ζωντανέψει από παιδικές φωνές!


ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ 6ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger