Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχίζουν οι προπονήσεις στην Ακαδημία Βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Το τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου ενημερώνει τους αγαπητούς γονείς, τους φίλους και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών ότι ξεκινούν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων και ταυτόχρονα αρχίζει η περίοδος εγγραφών στην κυανόλευκη Ακαδημία Βόλεϊ.

Στόχος του τμήματος βόλεϊ της Νίκης Βόλου είναι να δημιουργήσει πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά με κατάλληλη ψυχική και αθλητική διαπαιδαγώγηση να κάνουν σωστά και χωρίς άγχος τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ συνδυάζοντας εποικοδομητικά τον αθλητισμό με τις σχολικές υποχρεώσεις τους.

Η Νίκη Βόλου έχει δώσει άριστα δείγματα της δουλειάς της στις μικρές ηλικίες. Με διαρκή πηγή δύναμής της τα δημοτικά σχολεία της περιοχής μας και δουλεύοντας σε υγιείς βάσεις διακρίνεται πάντα σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα τα χρόνια στην διοίκηση και τους εφόρους που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας βόλεϊ της Νίκης Βόλου.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας: 24210-60320 και στον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή πετοσφαίρισης και υπεύθυνο ανάπτυξης κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο στο  6973827415 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger