Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Προκήρυξη για αγροτικούς ιατρούς στη Μαγνησία ,τρείς θέσεις στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, μία θέση στο Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας,

Συνολικά 16 θέσεις, μετά τις 21 προσλήψεις επικουρικών γιατρών
Θετικά αρχίζουν και διαμορφώνονται τα νέα στο χώρο της υγείας, όπως τουλάχιστον προκύπτει μέσα από ανακοίνωση του Πολιτικού γραφείου της Υφυπουργού Υγείας, κας Ζέττας Μακρή .


Όπως έγινε γνωστό, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργού Υγείας κ Άδωνι Γεωργιάδη και της Υφυπουργού Υγείας κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκε η προκήρυξη θέσεων αγροτικών ιατρών για το Νομό Μαγνησίας. Συγκεκριμένα προκηρύσσονται : δύο θέσεις στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, τρείς θέσεις στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, μία θέση στο Περιφερειακό Ιατρείο Γλώσσας, δύο θέσεις στο Π.Ι. Αλοννήσου, μία θέση στο Π.Ι. Καναλίων, μία θέση στο Π.Ι.Πορταριάς, μία θέση στο Π.Ι.Τρικερίου, , μία θέση στο Π.Ι Μηλεών, μία θέση στο Π.Ι Δράκειας,, μία θέση στο Ειδικό Περιφερειακό Ιατρείο Φυλακών Κασσαβετείας, μία θέση στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και μια θέση στον αερολιμένα Σκιάθου.


Από το Πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Υγείας, διευκρινίστηκε ότι συνολικά προκηρύσσονται δέκα έξι (16) νέες θέσεις αγροτικών ιατρών και σε συνδυασμό με τις είκοσι μία (21) θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (ορισμένες εκ των οποίων έχουν ήδη καλυφθεί, ενώ για τις υπόλοιπες έχει γίνει η προκήρυξη και αναμένεται η υλοποίηση) αλλά και τον διορισμό της νέας Διοίκησης στο Νοσοκομείο Βόλου, πραγματοποιείται μια νέα αρχή για τον χώρο της υγείας στο νομό Μαγνησίας.

«Έχοντας ως πρωταρχικό μας μέλημα την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες του νομού μας, είμαστε βέβαιοι ότι με την στελέχωση των ανωτέρω Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων με τις νέες θέσεις αγροτικών ιατρών, θα καλυφθούν πολλές ελλείψεις, που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Οι ανάγκες παραμένουν βέβαια αρκετές, όμως, η προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας θα συνεχιστεί αμείωτη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε όλη τη χώρα και στον νομό Μαγνησίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger