Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Έχει όνομα η πολιτική βία στη Μαγνησία κ. Δένδια;»

Η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απευθύνει ερώτηση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, για την παράλειψη δύο καταγεγραμμένων από την ΕΛ.ΑΣ περιστατικών πολιτικής βίας στη Μαγνησία, που δεν βρίσκονται στη λίστα με τις 32 δικογραφίες, που παρέδωσε στον Άρειο Πάγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η λίστα με τις 32 βίαιες ενέργειες που αποδίδει σε μέλη της Χρυσής Αυγής τεκμηριώνει κατά τον κ. Δένδια την λειτουργία της ως εγκληματικής οργάνωσης.

Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν έστειλε ο κ. Δένδιας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη λίστα αυτή με τις προηγούμενες 31 υποθέσεις για τις οποίες διέθετε στοιχεία εδώ και καιρό; Γιατί περίμενε να χάσει κάποιος συμπολίτης μας τη ζωή του προκειμένου να κινητοποιηθεί;

Αναρωτιέμαι επίσης γιατί λείπουν από την παραπάνω λίστα δυο καταγεγραμμένα από την ΕΛ.ΑΣ περιστατικά πολιτικής βίας στη Μαγνησία το 2012. Μήπως λόγω του εμπλεκόμενου βουλευτή/βουλευτών της Χρυσής Αυγής;

Καλώ τον κ. Δένδια να απαντήσει, έστω και τώρα, στην σχετική ερώτηση που κατέθεσα πριν από 6 μήνες στη Βουλή. Έφτασε η ώρα να σταματήσουν οι φαρισαϊσμοί και να αναλάβουν όλοι οι βουλευτές τις ευθύνες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger