Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σε αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.Η Νίκη Βόλου


Με 18 παίκτες η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου, αμφίβολος ο Σεϊμάν
Οι «κυανόλευκοι» δίνουν αύριο, Τετάρτη, στις 15.30 (OTE TV), το πρώτο επίσημο ματς ενώπιον των φιλάθλων τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής για να κάνουν το πρώτο βήμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ονειρεύονται την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.



Σίγουρα το έργο της Νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο της Super League δεν είναι εύκολο, αλλά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας, για τον αυριανό (25/9) αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Ο Σεϊμάν είναι στην αποστολή αλλά η παρουσία του στην αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού νοιώθει ακόμη ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι έχασε τις τελευταίες προπονήσεις. Η αποστολή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Αποστολίδης, Ταϊρης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Γιώτας, Αργύρης, Αναστασόπουλος, Μπιτσάκος, Ανιέτε, Σεϊμάν, Ακασού, Ισαάκ, Γέσιτς, Μανουσάκης, Τζιώρας, Ριβέρα, Μπακάλης.

Τζαναβάρας: «Το ματς στη Δράμα θα κριθεί στη δύναμη»
Με ανάμεικτα συναισθήματα θα βρεθεί στο γήπεδο όπου μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε χώρο δουλειάς ο τεχνικός της Νίκης Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος μιλώντας στην ΑΛΦΑ τηλεόραση της Δράμας και στην εκπομπή του Σάκη Πετρόπουλου έδωσε το δικό του στίγμα για το παιχνίδι. Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Μπορεί θεωρητικά η Νίκη να έχει πιο ακριβό ρόστερ, ωστόσο δεν είναι το ύψος των συμβολαίων αυτό που κρίνει την κατάληξη ενός αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας που πάντα κρύβει παγίδες και εκπλήξεις. Πιστεύω ότι εκεί που θα κριθεί είναι στην δύναμη. Προσωπικά είναι μια δύσκολη κατάσταση η τόση σύντομη επιστροφή μου στην Δράμα. Μέχρι το Μάιο προπονούσα πολλούς από τους νεαρούς παίκτες και τώρα θα τους έχω αντίπαλους. Όμως έχω πραγματικά πολύ όμορφες αναμνήσεις, πολύ καλές στιγμές που έζησα στην πόλη με τον κόσμο της. Σήμερα που μιλάμε για την Νίκη προέχει το παιχνίδι του κυπέλλου της Τετάρτης και μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Γνωρίζω ότι θα έχουμε την στήριξη των οπαδών μας που θα μας ακολουθήσουν στην Δράμα. Άκουσα και τις δηλώσεις του νέου προέδρου της Δόξας και θεωρώ ότι είναι προς τιμήν του όλα όσα είπε, σχετικά με την πρόθεση του να καθίσει μαζί με τους οπαδούς της Νίκης».


Tα εισιτήρια με Πανθρακικό
Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα Νίκη Βόλου-Πανθρακικός έχουν ως εξής: VIP Κερκίδα: 30 ευρώ, Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ, Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ, Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ
Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια που θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Συνδέσμων και Ανέργων.
Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 20 και των 30 ευρώ. Από την Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών Silver, Οικογενειακό και στους κατόχους των μαθητικών καρτών. Στους κατόχους VIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου. Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί.
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.


Tηλεοπτική η πρεμιέρα στη Δράμα
Τηλεοπτικό θα είναι το ματς πρωταθλήματος της Δόξας Δράμας με τη Νίκη Βόλου. Όπως ανακοίνωσε η Δραμινή ΠΑΕ, το παιχνίδι πρεμιέρας της Football League απέναντι στη Νίκη Βόλου την Κυριακή (29/9) θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το συνδρομητικό κανάλι OTE SPORT. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18.00.


Εκδρομή στη Δράμα από τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης
Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης διοργανώνει εκδρομή στη Δράμα για τον αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League, μεταξύ της Δόξας και της Νίκης Βόλου. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Μαιάνδρου 29 και στα τηλέφωνα 2421302530 και 6989508582.



Εκδρομή στη Δράμα από το Blue Club
Ανακοίνωση για την εκδρομή που διοργανώνει στη Δράμα την Κυριακή εξέδωσε το Blue Club Θύρα 3 "Π. Ντοκούζης". Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: "Το Blue Club θυρα 3 Π. Ντοκούζης διοργανώνει εκστρατεία για τον Κυριακάτικο αγώνα της Νικάρας μας στη Δράμα. Για πληροφορίες και συμμετοχές απευθυνθείτε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, στα γραφεία του συνδέσμου μας κάτω από την κλούβα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger