Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Πατρινοί Δημοσιοκάφροι

Μετά από παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/9 ως κίνηση αλληλεγγύης στις καταλήψεις, οι Πατρινοί δημοσιοκάφροι ξεσάλωσαν.

Ωχ! οι αντιεξουσιαστές εμφανίστηκαν χωρίς κουκούλες! Τι ανακάλυψη! (Λες και στην πόλη μας δε γνωριζόμασταν μεταξύ μας) Τελικά οι αντιεξουσιαστές και οι αλληλέγγυοι δεν έχουν 6 πόδια και 4 μάτια! Ομολόγησαν έκπληκτοι οι "έγκριτοι δημοσιογράφοι" μας.

Όμως και πάλι κάτι έπρεπε να πουν. Οι μισοί από δουλοπρέπεια στους τοπικούς άρχοντες και οι υπόλοιποι λόγω συμπεριφορισμού ή μιμητισμού μεγαλόσχημων τηλεπαπαγάλων εκ της πρωτευούσης.
Όχι προφανώς δεν κατάφεραν να εφεύρουν επεισόδια, αλλά εν χορώ εξανίσταντο για την εξύβριση των τοπικών τους αρχόντων.
Φαίνεται πως για τον αυτήκοο Μάνθο Ευαγγελίου, η λέξη καθάρματα ή τσανακογλείφτης είναι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και δε συνάδουν με τα γαλλικά και το πιάνο των σαλονιών που μεγάλωσε.
Παρόλα αυτά κάποιοι προσποιήθηκαν τους ψύχραιμους, για να δώσουν πάσα στον "έγκριτο" αναλυτή Παναγιώτη Ρηγόπουλο να εγκαλεί τους πάντες και τα πάντα, για τα δημοτικά συμβούλια που δε γίνονται κεκλεισμένων των θυρών με 4 διμοιρίες ΜΑΤ να τα φυλούν απ' έξω. Βλέπετε όπως και ο ίδιος λέει, τον χωρίζει άβυσσος με τον "κ." Σιγαλό, προφανώς αναφερόμενος στη μεταξύ τους διαφωνία για τον αριθμό των Ματάδων. 
Κλείστε τους και σε απόρθητα φρούρια "κ." Ρηγόπουλε, μαζευτείτε και 'σεις οι αυλοκόλακές τους μέσα και επαινέστε τους νυχθημερόν. Οι μέρες της παντοδυναμίας όλων σας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. (σας "εύχομαι" μόνο να βγάλετε κανά ψιλό γι' αυτές σας τις υπηρεσίες, ώστε να ολοκληρώσετε την ανακατασκευή της ανέμπνευστης ιστοσελίδας σας).
Και για να μην ξεχνάμε και το ρόλο σας, ο έτερος "έγκριτος" δημοσιογράφος Γιώργος Πλης στο άλλο κανάλι, αναρωτιόταν: "τι ακριβώς θα κάνουμε το Παράρτημα τώρα που το ΠΗΡΑΜΕ;"
Ξέρουμε πως παρέα το πήρατε (προς ώρας) "κ." Πλη, μα μη σας πιάνει πρεμούρα και καρφώνεστε.


Οι καταλήψεις είμαστε όλοι εμείς και μην εκπλήσσεστε που υπάρχουμε.
Οι άνθρωποι δεν εξαϋλώνονται με 2 σειρές τούβλα και λίγο τσιμέντο.

Σεις, που ανακαταλάβατε απελευθερωμένους χώρους, να ξέρετε πως ήδη, καταλαμβάνουμε τα όνειρα και τους εφιάλτες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger