Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ζήσης: Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό

Ζήσης: Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό
Ζήσης: Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό
Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της κόντρα στη Σουηδία (51-79) και ο Νίκος Ζήσης απένειμε τα εύσημα στον Γιάννη Μπουρούση.

«Αρχίσαμε με νευρικότητα, αλλά μετά ηρεμήσαμε. Περάσαμε την μπάλα στο Γιάννη στο δεύτερο δεκάλεπτο, χτυπήσαμε ουσιαστικά εκεί που είχαν αδυναμία. Αυτό ουσιαστικά μας έβαλε στο ρυθμό του αγώνα. Είχαμε καλή αντιμετώπιση στον Τέιλορ και στον Γερέμπκο που ήταν όλο μας το σκάουτινγκ. Δεν κάναμε τίποτα σημαντικό, νικήσαμε, έπαιξαν όλα τα παιδιά, πάτησαν παρκέ που είναι σημαντικό. Τώρα ασχολούμαστε με τη Ρωσία που είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».
Ο 30χρονος γκαρντ συνέχισε λέγοντας: «Θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι, δείξαμε καλή εικόνα. Γενικά είχαμε καλή εικόνα και πλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρωσία. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο με απουσίες, που όμως έχουμε να κερδίσουμε από τη Σερβία. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να πάμε στο ρεπό με δύο νίκες», είναι τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Σουηδία.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger