Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στόχος η στελέχωση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου

Επίσκεψη της διοίκησης του Ν.Β. στο νησί
Επίσκεψη στο Κ.Υ. Σκιάθου πραγματοποίησε ο Διοικητής του Γ.Ν. Βόλου κ. Κώστας Καραμπάτσας, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Χαράλαμπος Μπαλής και ο Προϊστάμενος Τεχνικού κ. Γρηγόρης Κουμπαρέλος .Κατά τη διάρκεια ευρείας και πολύωρης σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο διευθυντής του Κ.Υ. κ. Ν. Σακελλαρόπουλος και όλοι οι εργαζόμενοι στην υγειονομική δομή του νησιού , καθώς και ο δήμαρχος κ. Ν. Πλωμαρίτης συνοδευόμενος από παράγοντες της δημοτικής αρχής, εξετάστηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.
Ειδικότερα, καταβάλλεται συντονισμένη προσπάθεια από το Υπουργείο και προσωπικά από την υφυπουργό κ. Ζέττα Μακρή για την άμεση πρόσληψη ενός επικουρικού υπαλλήλου για 12μηνη σύμβαση με την ειδικότητα «Πλήρωμα Ασθενοφόρου» , καθώς ενός Εμφανιστή-Χειριστή για το Ακτινολογικό Τμήμα.

Αναμένεται επίσης, σύντομα, άφιξη και δεύτερου αγροτικού ιατρού για τις αυξημένες ανάγκες του νησιού, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της προκήρυξης για πρόσληψη επικουρικού παθολόγου.
Διοίκηση ΓΝΒ και Δήμος δεσμεύτηκαν στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που υπάρχει, να εξετάσουν από κοινού την ενίσχυση του Κ.Υ. και με προσωπικό που θα προκύψει από το εφαρμοζόμενο πρόγραμμα της κινητικότητας στο δημόσιο τομέα.

Τέλος, τα στελέχη του νοσοκομείου και της Τ.Α. επισκέφτηκαν το οικόπεδο, όπου θα ανεγερθεί το νέο Κ.Υ. Σκιάθου, για το οποίο υπογράφηκε πρόσφατα σύναψη προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και το διοικητή Κ. Καραμπάτσα. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί, ως γνωστόν, από το ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger