Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πνιγμένος βρέθηκε ο 35χρονος ψαροντουφεκάς

Δυστυχώς, πνιγμένος βρέθηκε στις 10.50 σήμερα το πρωί ο άτυχος 35χρονος ψαροντουφεκάς, από τη Λαμία, που αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης, στο νησί Τρίκερι όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.

Τον άτυχο 35χρονο, βρήκε το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Σκιάθου, στη νησίδα Πυθού (κοντά στο νησί Τρίκερι), όπου τον ανέσυραν τα ρεύματα, ενώ το σώμα του είχε ανασυρθεί στην ακτή.

Η σορός του άτυχου 35χρονου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σκάφος του Λιμενικού, ενώ επί τόπου πήγαν και συγγενείς του, καθώς και φίλοι του από τη Λαμία.
Το Λιμεναρχείο Βόλου, που κάνει την προανάκριση, αναμένεται να ζητήσει να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν από νωρίς σήμερα το πρωί ξανά, συμμετείχαν άνδρες του λιμενικού, με κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού από την Αθήνα, καθώς και δύτες και άλλα μέλη εθελοντικών ομάδων (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, ΕΟΔ και Εθελοντική Ομάδα Βατραχανθρώπων), όπως και φίλοι του άτυχου 35χρονου με σκάφη από τη Λαμία.

Σημειώνεται ότι στις έρευνες που ξεκίνησαν νωρίς χθες το πρωί, είχαν βρεθεί το φουσκωτό του σκάφος, η σημαδούρα και τα δύο ψαροντούφεκα που χρησιμοποιούσε, αλλά όχι και η σορός του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger