Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ρυθμούς κυπέλλου και ΑΕΚ Ο Κόροιβος Αμαλιάδας υποδέχεται (14/9, 17:00) την ΑΕΚ

Σε ρυθμούς κυπέλλου και ΑΕΚ
Ο Κόροιβος Αμαλιάδας υποδέχεται (14/9, 17:00) την ΑΕΚ και άπαντες στις τάξεις του κινούνται στους ρυθμούς της αναμέτρησης της α' φάσης του Κυπέλλου ενώ ο Βασίλης Νιπεργιάλης κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο.
«Καλωσορίζουμε την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ στην πόλη μας . Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει μια πρώην Κυπελλούχο Ευρώπης και Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ο αγώνας θα είναι μια γιορτή και η φιλοξενία της αποστολής της ΑΕΚ άψογη. Αγωνιστικά η ομάδα μας είναι μόλις εννιά μέρες στο γήπεδο και σίγουρα πολύ μακριά από την εικόνα που θα παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κατακτήσουμε τη νίκη-πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Θέλω να προσκαλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται φέτος, γιατί η δύναμη κάθε ομάδας είναι ο κόσμος της».
Παράλληλα, ο Κόροιβος Αμαλιάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ανακοίνωσε: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σας είχαμε ενημερώσει πως τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα Κυπέλλου ενάντια στην ΑΕΚ θα τεθούν σε κυκλοφορία μία ώρα πριν από το τζάμπολ του παιχνιδιού στα εκδοτήρια του γηπέδου, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο ανάγκασε της διοίκηση να ξεκινήσει από σήμερα το μεσημέρι την προπώλησή τους.
Συγκεκριμένα, όποιος θέλει να αγοράσει θα πρέπει να μεταβεί στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοχώρος" του Γρηγόρη Κακολύρη, που βρίσκεται στην Αμαλιάδα (Φιλικής Εταιρείας 2, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2622021770). Υπενθυμίζουμε πως η τιμή τους είναι στα 10 ευρώ. Ο Κόροιβος χρειάζεται τη στήριξή σας και σας καλούμε στο γήπεδο για να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι για τον σύλλογό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger