Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ένα πολύ δημοφιλές γεγονός στην Ισπανία



La Tomatina είναι ένα πολύ δημοφιλές γεγονός στην Ισπανία. Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα ντομάτας. Αυτό το φεστιβάλ ξεκίνησε το 1945 από ατύχημα, αλλά προς το παρόν La Tomatina είναι επισήμως εορτάζεται. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται πάντα την τελευταία Τετάρτη του Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες ρίχνουν ντομάτες, τα θρυμματίζετε και συμπίεση τους, και να έχουν πολλή διασκέδαση


Το 1957, το δημοτικό συμβούλιο έκανε αυτό το επίσημο φεστιβάλ, αλλά οι άνθρωποι έπρεπε να φέρει ντομάτες από τα σπίτια τους. Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1980, η κυβέρνηση της πόλης άρχισε να παρέχει τις ντομάτες για τους συμμετέχοντες να ρίξει. Τον περασμένο χρόνο περίπου 100 τόνους ώριμες ντομάτες χρησιμοποιήθηκαν. Ισπανοί αγαπούν τις ντομάτες και αυτό είναι ένα έντονο τρόπο να δείξουν την αγάπη τους τομάτας. Πέρυσι, εκτιμάται ότι 40.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε αυτό το φεστιβάλ.


Το δημοτικό συμβούλιο λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα για αυτό το φεστιβάλ. Υπάρχει ένα ορισμένο σύνολο κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται από όλους, έτσι ώστε κανένας από τους συμμετέχοντες είναι κακό. Οι κανόνες αυτοί αναφέρονται ως:

    
     Απαγορεύονται τα μπουκάλια και άλλα σκληρά αντικείμενα.
     Ρίχνουν και σχίσιμο των t-shirts απαγορεύεται.
     Οι ντομάτες πρέπει να είναι σωστά στριμωγμένος.
     Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν φορτηγά και φορτηγά.
     Οι άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσει μετά τη δεύτερη βολή.


   Οι κανόνες είναι απλοί και οι άνθρωποι θα πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να συμμετάσχουν. Η επίσημη ιστοσελίδα της La Tomatina παρέχει πληροφορίες σχετικά με το τι να φορέσει, καθώς και τρελό φωτογραφίες των ανθρώπων.

Αυτό το φεστιβάλ γιορτάζεται για μία ώρα με ντομάτες όλο. Οι άνθρωποι περιμένουν για την πρώτη βολή για να αρχίσετε να παίζετε. Αυτό το φεστιβάλ είναι γεμάτη διασκέδαση και την τρέλα. Το Συμβούλιο οργανώνει τις ντομάτες και το νερό για να παίξει. Ο καθένας στην Ισπανία επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger