Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η αποστολή του ΠΑΟΚ με Σάλκε

Τα ονόματα των παικτών που υπολογίζονται για τις δύο αναμετρήσεις των πλέι οφ του Champions League με τη Σάλκε απέστειλε στην UEFA η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά», Χούουμπ Στέφενς επέλεξε για τους αγώνες με την πρώην..
ομάδα του 29 παίκτες, ανάμεσά τους και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Μίροσλαβ Στοχ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ με τη λίστα:
«Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έστειλαν σήμερα στην UEFA τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες εναντίον της Σάλκε. Η λίστα, που καταρτίστηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις του Χουμπ Στέφενς, περιλαμβάνει τους:
Βίτορ, Βούκιτς, Γιακουμής, Γιάννου, Γκαρσία, Στοχ, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ, Λίνο, Λόπεθ, Λούκας, Λόρενς, Νέτσιντ, Ολίσε, Σκόνδρας, Χακόμπο, Αθανασιάδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Τζανδράρης, Γεωργιάδης, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κάτσε, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου.
Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ομάδα που συμμετέχει στης ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να μπορέσει να ξεπεράσει τους 17 ποδοσφαιριστές, μπορεί να δηλώσει 4 ποδοσφαιριστές με θητεία 3 συνεχόμενων ετών στις ακαδημίες της (club trained) και άλλους 4 με τριετή συνεχόμενη θητεία σε οποιαδήποτε ακαδημία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (association trained). Στη Λίστα Β υπάρχουν μέχρι 5 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μετά το 1992 και οι οποίοι έχουν περάσει τουλάχιστον δύο συνεχόμενα χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου μετά τα 15 τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger