Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μπούρτζι της Σκιάθου

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Αύγουστος 2013» διοργανώνονται στο νησί της Σκιάθου και θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μπούρτζι, σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα Αύγουστο.

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 1η Αυγούστου και είναι πλούσιο σε συναυλίες και χορούς όπως η συναυλία-παράσταση με τίτλο «ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ», με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μιτζέλο (Πέμπτη 1/8 – Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο ‘Μπούρτζι’ 21.00) και την συναυλία λαϊκής μουσικής αφιερωμένη στο Μάνο Χατζιδάκι (Κυριακή 4/8 – Ανοικτό Θέατρο Μπούρτζι 20.30).

Πολλές από τις ημέρες των εκδηλώσεων είναι αφιερωμένες στα παιδιά, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, όπως είναι η θεατρική παράσταση του παραδοσιακού Καραγκιόζη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Νύφη» ( Τρίτη 6/8 20.30) και η παιδική παράσταση με τίτλο «Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί» (Κυριακή 18/8 20.30) που θα γίνουν στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο ‘Μπούρτζι’.

Από τις εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η του Νίκου Πιλάβιου ΄΄ Η ΦΟΝΙΣΣΑ΄΄ του Σκιαθίτη ποιητή Αλ. Παπαδιαμάντη με αγγλικούς υποτίτλους, διοργανωτής της Εκδήλωσης ο Σύλλογος Σκιαθιτών ΄Οι Δύο Αλέξανδροι΄ ( Τρίτη 13/08 21:00 Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο ΄Μπούρτζι΄).

Το κλείσιμο των εκδηλώσεων θα γίνει με την εκδήλωση Μουσικής και Χορού, με σκοπό την ενίσχυση της προστασίας των αδέσποτων ζώων την Τρίτη 27/08.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger