Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ο σχεδιασμός «Παίζουμε Ελλάδα» και η «βόμβα» ΑΕΚ...

Η απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΑΕΚ απ' τη Nova αποτέλεσαν την είδηση του καλοκαιριού στον τομέα των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο σχεδιασμός «Παίζουμε Ελλάδα» και η «βόμβα» ΑΕΚ...
Ο σχεδιασμός της ιδέας «Παίζουμε Ελλάδα» είχε σαν «κερασάκι στην τούρτα» τα δικαιώματα της ΑΕΚ και αποκτάει τεράστιο ενδιαφέρον ενόψει της εφαρμογής του στην έναρξη της νέας σεζόν που ουσιαστικά θα γίνει το άλλο Σαββατοκύριακο με την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το μεγάλο στοίχημα του συνδρομητικού της Κάντζας αποτελεί η καινοτομία της κυριακάτικης «ζώνης» που δημιουργείται στο Novasports 1 και θα διαρκεί εννέα ώρες. Με live στιγμιότυπα και ενημέρωση για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Τα δύο τελευταία Πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν από Οκτώβριο και έτσι ο «ελληνικός σχεδιασμός» της Nova θα ξετυλίσσσεται σταδιακά.

Η προσθήκη της ΑΕΚ σίγουρα δυναμώνει περαιτέρω το αθλητικό πρόγραμμα της Nova αν συνυπολογίσουμε πως μεσοβδόμαδα (σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες) θα έχει τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ με (τουλάχιστον) μία ελληνική ομάδα (Ολυμπιακός), καθώς και το Europa League.

Για το τελευταίο οι ρεβάνς Σταντάρ Λ.- Ξάνθης και Ραπίντ Β.-Αστέρα Τ. για τον γ' προκριματικό γύρο που αμφότερες θα μεταδοθούν απ' τη Nova θα δείξουν πολλά ως προς τις ελληνικές προσδοκίες ενόψει της φάσης των ομίλων με τον Ατρόμητο να συμμετέχει στα πλέι-οφ και να υπάρχει το ερωτηματικό του ΠΑΟΚ που θα λυθεί στην αυριανή ρεβάνς με τη Μέταλιστ.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθούν η Ευρωλίγκα μπάσκετ που έχει το δεδομένο ενδιαφέρον που μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε προς τα πλέι-οφ και το φάιναλ-φορ της άνοιξης. Μία κορυφαία (μπασκετική) διοργάνωση με την έντονη («αιώνια») ελληνική παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger