Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ Το «Goal» σας παρουσιάζει τη «νέα» Fooball League

Το «Goal» σας παρουσιάζει τη «νέα» Fooball League
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ Στις 25 παρουσίες για το νέο πρωτάθλημα κάθισε η... μπίλια μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχών χθες το μεσημέρι. Οπως αναμενόταν η Λάρισα έθεσε εαυτόν εκτός κατηγορίας και προστέθηκε στις απουσίες της ΑΕΚ και της Κέρκυρας (με τους «Φαίακες», πάντως, να είναι παρόντες μέσω... Κασσιόπης).
Αντίθετα, κόντρα στις προβλέψεις δήλωσαν συμμετοχή τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και η Δόξα Δράμας και η Καβάλα. Βέβαια, για τους Σερραίους η παρουσία τους παραμένει στον... αέρα και θα κριθεί μετά το σημερινό εξαιρετικό κρίσιμο ΔΣ για το μέλλον του συλλόγου. Πλέον, το τοπίο όσον αφορά τη μορφή της Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και έτσι θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι (είτε 13-12 ομάδες είτε 12-12 χωρίς τον Πανσερραϊκό).
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεμιστοκλέους, ο διαχωρισμός για τον οποίο θα αποφασίσει το ΔΣ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνει με βάση γεωγραφικά κριτήρια και με τον Πανσερραϊκό στην κατηγορία τα κουκιά είναι μετρημένα. Αντίθετα, χωρίς τα «λιοντάρια» δεν πρέπει να αποκλείεται ακόμα και η παρουσία των δύο ομάδων του Βόλου, Ολυμπιακού και Νίκης σε διαφορετικό όμιλο.
ΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Αστέρας Μαγούλας
Αχαρναϊκός
Βύζας Μεγάρων
Επισκοπή
Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα
Νίκη Βόλου
Παναιγιάλειος
Ολυμπιακός Βόλου
Παναχαϊκή
Φωστήρας
Χανιά
Φωκικός
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Αιγινιακός
Αναγέννηση Γιαννιτσών
Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Καλαμαριάς
Δόξα Δράμας
Εθνικός Γαζώρου
Ηρακλής
Καβάλα
ΠΑΕ Κέρκυρα
Πανσερραϊκός
Πιερικός
Τύρναβος
«Μαύρη σελίδα»
Ως μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της ΑΕΛ συγκαταλέγεται η μη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα οι «βυσσινί», αν και έχουν αγωνιστεί και πάλι στη Γ' Εθνική, θα παίξουν για πρώτη φορά σε ερασιτεχνική κατηγορία. Αναφορικά με την... επόμενη μέρα, θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες οι εκλογές της Ερασιτεχνικής την 1η Αυγούστου, ενώ όλα δείχνουν επιστροφή της ομάδας στο Αλκαζάρ, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη για την παραχώρηση του AEL FC ARENA.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Προτάθηκαν και εξετάζονται οι Μάρκος Μαραγκουδάκης και Δημήτρης Σουάνης. Στις προπονήσεις μετέχει και ο Λευτέρης Ματσούκας που θα ακολουθήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Τον 27χρονο πρώην τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Αλέξανδρο Κασμερίδη, απέκτησε ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Τη φανέλα των Κρητικών για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει ο Γκανέζος επιθετικός Ντάρκο Τζέσι.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονο Σέρβου επιθετικού Νεμάνια Ζλάτκοβιτς όπως και τη συμφωνία με τον δήμο Πατρέων για το Παμπελοποννησιακό.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Στο «νησί των Φαιάκων» βρίσκονται από χθες οι Σεμπαστιάν Ναγιάρ (Αργεντινός μεσοεπιθετικός) και Μάθιου Γκόμεζ (Γάλλος επιθετικός), οι οποίοι θα υπογράψουν διετή συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger