Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Σήμερα βγαίνουμε όλοι στους δρόμους

Εργάτες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, σπουδαστές, φοιτητές, στο σύνολό τους οι φορείς που συγκροτούν την κοινωνική συμμαχία, δίνουν σήμερα μια πρώτη απάντηση στο πολυνομοσχέδιο καρμανιόλα. Στην Αττική, στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα
Μια πρώτη απάντηση στους καπιταλιστές και την κυβέρνησή τους που επιχειρεί νέο χτύπημα στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα, στις παροχές Υγείας, που στέλνουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και κλιμακώνουν τη φορολεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων, αποτελούν τα σημερινά συλλαλητήρια που διοργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα σε όλη τη χώρα. Ολοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν εκεί. Για να αντηχήσει σε όλη τη χώρα το μήνυμα: Δεν σκύβουμε το κεφάλι δε συμβιβαζόμαστε με την πολιτική που μας θέλει δούλους στα σύγχρονα κάτεργα των μονοπωλίων. Στην Αττική, το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα. Στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στα σημερινά συλλαλητήρια έχουν απευθύνει η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ.

Μέχρι την τελευταία στιγμή τα συνδικάτα πραγματοποιούν περιοδείες στους χώρους δουλειάς, ενημερώνοντας για τα μέτρα - φωτιά που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, συζητώντας διεξοδικά με τους εργάτες για την ανάγκη συμμετοχής στις σημερινές κινητοποιήσεις.
«Επί ποδός» βρίσκονται, άλλωστε, τα συνδικάτα σε όλη τη χώρα για την οργάνωση και την επιτυχία της 24ωρης Πανεργατικής Πανελλαδικής Απεργίας την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιούλη. Η απεργία προκηρύχθηκε χτες από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
Η επιτυχία των σημερινών συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα θα συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχία της απεργιακής μάχης την ερχόμενη Τρίτη. Γι' αυτό και στις μέρες που απομένουν, με χαρτί και μολύβι, τα συνδικάτα σχεδιάζουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους για να φτάσει το απεργιακό κάλεσμα σε κάθε χώρο δουλειάς.
Οι προσυγκεντρώσεις για το Σύνταγμα
Οι προσυγκεντρώσεις για το αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα έχουν οριστεί στις 7.30 μ.μ. στα παρακάτω σημεία:
Πλατεία Ομονοίας: Συνδικάτα εργαζομένων από τους κλάδους της Βιομηχανίας και τις Μεταφορές. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς του Δυτικού Τομέα, του Βόρειου Τομέα, του Πειραιά και της περιοχής του Θριασίου. Πλατεία Κάνιγγος: Συνδικάτα εργαζομένων από τους κλάδους του Εμπορίου, Επισιτισμού, Λογιστών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Καθαριστριών, Υπηρεσιών, Τραπεζών, Χρηματοπιστωτικού, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Τηλεπικοινωνιών, Καλλιτεχνών. Συνδικάτα και σωματεία του κλάδου των Κατασκευών, Υγείας - Πρόνοιας. Η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς του Κεντρικού Τομέα και της περιοχής των Μεσογείων. Προπύλαια: Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα από τον κλάδο των Εκπαιδευτικών - πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης. Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, σύλλογοι και φορείς νεολαίας. Επιτροπές Αγώνα Δικηγόρων. Στύλοι Ολυμπίου Διός: Συνδικάτα, Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα του Δημοσίου και των ΟΤΑ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών και του Νότιου Τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger