Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Δεν έχει όρια η γελοιότητα –όπως αναμενόταν...

Εικάζει εύλογα κανείς ότι, βλέποντας τα τελευταία ευρήματα των δημο(σ)κόπων σχετικά με την ακάθεκτη προέλαση των Αυγουλοκέφαλων, ζαλίστηκε ετούτος ο σύγχρονος Κολοκοτρώνης -Θεέ μου συγχώρα με, συγχώρα με κι εσύ Κολοκοτρώνη- και ψάχνει από κάπου να πιαστεί για να μην πέσει...

Ένας από τους πλέον προβεβλημένους φασουλήδες του εσμού των Αχρησίμευτων που τις σκοτεινές αυτές μέρες ορίζουν τις τύχες της Ελληνικής Τηλεδημοκρατίας μας, μίλησε και βρόντηξε...

Δημιούργησε –όπως αναμενόταν- σάλο με τις δηλώσεις του, ο ογκόλιθος της  πολιτικής μας ζωής για το προτεινόμενο πολιτικό άνοιγμα προς τη Χρυσή Αυγή.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν –όπως αναμενόταν- τη «δυσφορία» του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ...
η εκπρόσωπος της Νέας-νέας Δημοκρατίας –όπως αναμενόταν- έκανε λόγο για "περίεργη δήλωση".

Μιλώντας –όπως αναμενόταν- το βράδυ της Δευτέρας σε ένα από τα κανάλια-πυλώνες της Τηλεδημοκρατίας μας, ο σύγχρονος ετούτος Κολοκοτρώνης, επιχείρησε –όπως αναμενόταν-  να ανασκευάσει, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που –όπως αναμενόταν- προκάλεσε η δήλωσή του. Μια δήλωση που έκανε πάλι τα πληκτρολόγια να βγάλουν –όπως αναμενόταν-  σπίθες και τα κοινωνικά δίκτυα –όπως αναμενόταν-  να πάρουν φωτιά.

Υποστήριξε ότι ουδέποτε μίλησε για συνεργασία με το νεοναζιστικό κόμμα και ισχυρίστηκε -όπως αναμενόταν- ότι κάποιοι έστησαν συκοφαντική πλεκτάνη εναντίον του.

Όμως διευκρίνισε ότι παρά την καταχθόνια πλεκτάνη κατά του προσώπου του, όντως ζήτησε μέτωπο (sic) με την Χρυσή Αυγή κατά των Τροϊκανών...!!!

Αναφέρεται ο πολιτικός μας ταγός, σε αυτούς τους ίδιους Τροϊκανούς, των οποίων το εξοντωτικό πρόγραμμα στηρίζει με θετική ψήφο στη Βουλή των Αχρησίμευτων. Τους ίδιους Τροϊκανούς, για να μην μπερδευόμαστε, που με τις οδηγίες και τις εντολές τους προσπαθούν να καταστρέψουν τα εξαιρετικά έργα και να σκοτεινιάσουν τις υπέροχες ημέρες αυτού και των υπόλοιπων φασουλήδων που μας κυβερνούν εναλλάξ από την εποχή του αυθεντικού Κολοκοτρώνη.

Αλλά τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, διευκρίνισε, αυτό που προέχει είναι το πλαίσιο «σύμπηξης ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας».

Μάλιστα, αυτός ο μάστορας της πολιτικής τέχνης, υποτίμησε για άλλη μια φορά την νοημοσύνη μας, αφού εμάς ούτε καν μας περνάει από το μυαλό μην τυχόν κι έχομε υπερτιμήσει την δική του· τόσα χρόνια δεν τον ψηφίζουμε τζάμπα ούτε αδίκως τον στέλνουμε να παριστάνει τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο!

Δήλωσε, λοιπόν, ότι τηρεί στάση αναμονής για την... αναδιαπραγμάτευση! Υπομονετικός σαν καλοσυνάτος όνος, θα έλεγες, που ξέρει ότι πλησιάζει η ώρα που θα ανταμειφθεί με φρεσκοκομμένα γαϊδουράγκαθα, ανταμοιβή για τον κάματο της ημέρας : "Ακόμη περιμένω την αναδιαπραγμάτευση με την Τρόικα, θα μείνει αναπάντητη η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέος?" διερωτήθηκε, κάνοντας να γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Μάλιστα σε συνεχόμενες αποστροφές λόγου κι έμπνευσης, πέραν του αμίμητου αυτοχαρακτηρισμού ως νέου Κολοκοτρώνη, αποκάλεσε τον πρωθυπουργεύοντα αρχηγό του, "Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης", χτυπώντας όπως πάντα, με τις προσεκτικά διαλεγμένες του λέξεις, φλέβα νοηματικού χρυσού: μόνο ένας Ιεροφάντης, ένας ανώτερος ιερατικός άρχοντας μυστηριακής λατρείας, μπορεί να γνωρίζει και έχει το δικαίωμα να εξηγεί τα μυστήρια αυτής της καθυστέρησης στην... αναδιαπραγμάτευση! Καθυστέρηση που κλείνει σχολεία, διαλύει νοσοκομεία και καταδικάζει μεγάλα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας σε κοινωνικό αποκλεισμό.

Να είσαι καλά βρε φασουλή μου, μέσα στον ζόφο των ημερών, μας έκανες πάλι και γελάσαμε –όπως αναμενόταν...

Αλλά μετά που συνέρχεσαι από τον αυθόρμητο γέλωτα, δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς για μια ακόμα φορά: Δεν έχει όρια η γελοιότητα...?

Από my-pillow-book, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger