Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Απεργία στον Οινοπ. Συνεταιρισμό Τυρνάβου


Σε προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, ζητώντας την άρση όλων των απολύσεων και την επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΣΥΡΙΖΑ: «Οι απολύσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου με το αξιόλογο επιστημονικοτεχνικό δυναμικό, μάλιστα σε μια περίοδο αιχμής, θεωρούνται αδικαιολόγητες και υποθάλπουν το μέλλον του Συνεταιρισμού. Ενός υγιούς και επικερδούς Συνεταιρισμού που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παραγωγικούς συνεταιρισμούς κρασιών με ισχυρή και πλέον αναγνωρίσιμη εμπορική επωνυμία στα προϊόντα του.

Είναι φανερό ότι η Διοίκηση του Συνεταιρισμού, υιοθετεί μνημονιακές μεταρρυθμίσεις και λογικές που διαμορφώνουν ένα πλαίσιο πλήρους ασυδοσίας για τους διοικούντες και απόλυτης ανασφάλειας για τους εργαζομένους με καταστροφικές επιπτώσεις στους αγρότες-παραγωγούς της περιοχής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων του Συνεταιρισμού που αγωνίζονται για την ανάκληση των απολύσεων, να μην τους αφαιρεθούν εργασιακά δικαιώματα και να μείνει ο συνεταιρισμός στα χέρια των συνεταιριστών. Καλεί φορείς, συλλογικότητες και ενεργούς πολίτες της περιοχής σε κοινό μέτωπο για να αποκρούσουν την επίθεση προς τους εργαζόμενους, την τοπική παραγωγή και οικονομία».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.boracaytraveldirectory.com/]Christian Louboutin Shoes[/url] sale

Powered By Blogger