Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ατελείωτος Αβραμόπουλος! Τροπολογία για να μετακινείται με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος... Για τα εμβόλια που κόστισαν εκατομμύρια... ακόμη αναμένουμε από τα γερμανοτσογλάνια του πασοκ να προσφύγουν στη δικαιοσύνη... όπως έλεγαν!

Τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προβλέπει να μπορεί να πετά ο υπουργός με τα κυβερνητικά αεροσκάφη. Την τροπολογία υπογράφει και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας
Μέχρι σήμερα, τα αεροσκάφη Embraer και Gulfstream, τα οποία ανήκουν στη Μοίρα Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων της Πολεμικής Αεροπορίας, δίνονταν για τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών και μόνο.
Με την νέα τροπολογία θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αλλά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, δηλαδή τώρα ο... Δ. Αβραμόπουλος.
Παράλληλα επανασυστήνεται η Γενική Γραμματεία Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων, η οποία είχε καταργηθεί το 2006, και μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία Αμυντικών Υποθέσεων.
Σφοδρές αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ
"Να αποσυρθεί άμεσα" το άρθρο που περιλαμβάνεται στην τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, και το οποίο προβλέπει ότι τα αεροσκάφη EMBRAER και GULFSTREAM θα διατίθενται και για τις μετακινήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, εκτός από τις μετακινήσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, όπως ίσχυε έως τώρα, ζητεί το ΠΑΣΟΚ.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αυτή η πρόβλεψη "δεν έχει καμία σχέση με το πολυνομοσχέδιο" και "πρέπει να αποσυρθεί άμεσα".
Από press-gr, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger