Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ω!Καλοκάγαθοι κυνηγοί μικροπωλητών

patriwtispseftis.blogspot.gr

Ω!Καλοκάγαθοι κυνηγοί μικροπωλητών

 


  Το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό βλέποντας το συγκεκριμένο πανό, είναι να θες να ρωτήσεις.Οι μετανάστες μικροπωλητές, δεν είναι άνθρωποι, είναι σκουπίδια;'Οπως έχουν δηλώσει κτατά καιρούς βουλευτές και βουλευτίνες του κόμματος που έτυχε τέτοιας υποδοχής κατά την επίσκεψή του στους παραπεταμένους πλέον κύνες του κρατικού ρατσισμού;Το δεύτερο που σου έρχεται είναι ένα γεγονός που είχε συμβεί σχετικά προσφάτως:

''Νεκρός μικροπωλητής μετά από κυνηγητό της Δημοτικής Αστυνομίας


Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένας μικροπωλητής μετανάστης, πατέρας δύο παιδιών, όταν έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού, προσπαθώντας να αποφύγει τη Δημοτική Αστυνομία που τον κυνηγούσε.


Ο 39χρονος Μπαμπακάρ Ντιάε, μετανάστης από τη Σενεγάλη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το περιστατικό έγινε αιτία να διακοπεί η κυκλοφορία του ηλεκτρικού, για περίπου δύο ώρες.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής''




Το επόμενο που θες να πεις είναι ότι, μη φοβάστε ω! δημοτικοί αστυνομικοί.Γιατί κάποιοι από σας μπορεί να χάσουν τελικά την μπάλα, κάποιοι άλλοι όμως θα χωθούν αλλού και ακόμα καλύτερα, κάποιοι άλλοι θα αναβαθμιστούν, και θα πάνε στα πιο οργανωμένα μπλε μεγαλεία.Μην φοβάστε επίσης ω! έλληνες μαγαζάτορες, και   απλοί ενεργοί ρατσιστές πολίτες.Το κυνήγι κατά των μεταναστών που κάνουν το έγκλημα να προσπαθούν να βρουν τα προστοζήν, θα συνεχιστεί αμείωτο.Ίσως και επαυξημένο.Νέες εποχές-νέες ευθύνες.Και η μπλε αστυνομία, μπορεί ίσως να παράξει πολύ καλύτερο έργο από την δημοτική.Θυμηθείτε τα ΜΑΤ στην Πατησίων και το κυνήγι κατά των μικροπωλητών, ω! ιδιοκτήτες ρουχάδικων της περιοχής.Μην φοβάστε δημοτικοί αστυνομικοί, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εσάς, αν όχι και όλοι.Οι ζεστές κρατικές αγκάλες, που προεκτείνονται σε ματοβαμμένα χέρια όσον αφορά τους μετανάστες και τους φτωχούς, θα σας αγκαλιάσουν ξανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger