Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση για την υγεία από την Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ

«Η κατάσταση στο σύστημα υγείας και οι θέσεις του ΚΚΕ» τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «PARK» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωσή της τονίζει: «Το ζήτημα της υγείας του λαού και πιο συγκεκριμένα των λαϊκών στρωμάτων του Βόλου, με τη διάλυση του Νοσοκομείου και του συστήματος περίθαλψης απαιτεί την πιο άμεση κινητοποίηση του ιατρικού, νοσηλευτικού και υπόλοιπου προσωπικού, μαζί με το λαό για αποκλειστικό δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας – πρόνοιας.

Οι σοβαρές ελλείψεις, τα κενά, η χειροτέρευση της κατάστασης στον τομέα της υγείας είναι τρανταχτό αποτέλεσμα της πολιτικής υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων. Πολιτική που σχεδιάστηκε, στηρίχτηκε και άρχισε να υλοποιείται πριν τα μνημόνια με τη σύμφωνη γνώμη τότε «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών». Σήμερα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες ακριβώς επειδή στο στόχαστρο είναι το σύνολο των κατακτήσεων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που είχε και έχει ξεκάθαρες θέσεις και στάση στο ζήτημα αυτό, έχει επιβεβαιωθεί, έχει την πολιτική πρόταση για τη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, για την οργάνωση του συστήματος υγείας – πρόνοιας προς όφελος του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger