Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Τα ίδια σκουλήκια που έλεγαν ότι το ΔΝΤ “είναι θρίαμβος, σωτηρία και ευλογία”, λένε τώρα πως ήταν “Λάθος, καταστροφικό πείραμα κλπ”. Όχι λεβέντες…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ”, ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ “ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ”.

Ήταν η μεγαλύτερη απάτη, η μεγαλύτερη κλοπή της ιστορίας. Τέτοιο οργανωμένο έγκλημα, δεν έχει προηγούμενο. Πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, πλιάτσικο στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, στην ιδιωτική και δημόσια περιουσία που συνεχίζεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Όπως αποκαλύπταμε 3,5 χρόνια πριν. Πριν τα μνημόνια και την παραδοχή της έλευσης του ΔΝΤ.

Τα τσιτάτα περί “λάθους”, “μας έκαναν πειραματόζωο”, “μας διέλυσαν για να σωθεί η ευρωζώνη” είναι το κατευναστικό για να το βουλώσουν οι κουτόφραγκοι και να συνεχίζουν να ενημερώνονται από τον Καμπουράκη ενώ το έγκλημα συνεχίζεται.

Δεν έχει προηγούμενο αυτή η επίθεση, από την οργανωμένη συμμορία που έφερε στην εξουσία τον Παπανδρέου και οργάνωσε το μνημόνιο καταστρατηγώντας εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Δεν είναι δυνατόν τα ίδια κανάλια που μεταδίδουν τα περί “λάθους”, την ίδια στιγμή να αποκαλύπτουν οτι “θα μειωθούν και άλλο οι συντάξεις”! Δηλαδή τα δεδουλευμένα, η στοιχειοθετημένη απαίτηση του πολιτη, απλώς ληστεύεται.

Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων και των ΝΠΔΔ έγιναν “τοξικά ομόλογα” παρανόμως, “κουρεύτηκαν” και έπειτα οι γαμπροί της Κλίντον που τα αγόραζαν κουρεμένα, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, αφού το κράτος “αποφάσισε” να τα αγοράσει σε πενταπλάσια τιμή, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

Και δεν θα σταματήσουν να μας ληστεύουν. Δεν θα σταματήσουν να ρημάζουν την χώρα. Δεν θα σταματήσουν οι επίορκοι – αχυράνθρωποι πολιτικοί να προδίδουν, εγκλωβισμένοι στις βαλίτσες του Καραβέλα, της ΜΑΝ και των μεγαλοεργολάβων.

Η μετατροπή του πραγματικού πλούτου σε χρηματοπιστωτικό προϊόν, κάνει την εξαϋλωση του ευκολότερη και την επεξήγηση της ληστείας στον κόσμο που δεν γνωρίζει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, εξαιρετικά δύσκολη. Όπως είδαμε με το σκάνδαλο των CDS. Φανταστείτε ότι το κάθε ασφάλιστρο κινδύνου είναι μία έκδοση δεκάδων σελίδων που ελάχιστοι στον κόσμο μπορούσαν να “κατανοήσουν”. Όπως ακριβώς κάθε μόχλευση των δομημένων ομολόγων της Lehman που παρέσυρε ακόμα και τους “γκουρού” στην καρδιά της ελεύθερης οικονομίας. Πόσο μάλλον τον απλό ψηφοφόρο που άκουγε για τις “κακές αγορές” από τα αδίστακτα λαμόγια.

Δεν θα σταματήσουν μέχρι η χώρα να καταρρεύσει και να φτάσει ακόμα και στον εθνικό ακρωτηριασμό. Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε. Και πρέπει να το κάνουμε τάχιστα. Είναι βέβαια μια εγκληματική συμμορία που θα μεταχειριστεί όλα τα όπλα, όπως το απέδειξε με τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων και τις εφόδους των παρακρατικών που τις διέλυσαν. Όπως το απέδειξε με τον εμπρησμό της Μαρφίν στο ξεκίνημα των κινητοποιήσεων για να αναχαιτιστεί ο κόσμος και να δαιμονοποιηθούν οι αντιδράσεις.

Οι επόμενες κινήσεις θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτικές, διότι οι Κόνδορες είναι ακροβολισμένοι και οι Κεμαλοναζί έτοιμοι. Μακάρι να αφυπνισθεί ο κόσμος και να υπάρξει πολιτική αντίδραση. Αλλιώς…

Κυριακή σημερα και πρέπει να διαβάσουμε πάλι το συγκλονιστικό άρθρο, που αποδεικνύει το σχέδιο. Το άρθρο που χάλασε την επικοινωνιακή σούπα του ΔΝΤ και των διεφθαρμένων παρά το ότι τότε το Ολυμπία το γνώριζαν λίγοι. Ένας λόγος παραπάνω να θυμηθούμε κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Την ιστορία που οφείλουμε όλοι να υπηρετήσουμε. Δείτε πως δικαιώνεται σήμερα, 3,5 χρόνια μετά:

Σκέψεις μιας Κυριακής (οδεύοντας προς την εξέγερση)

Σκέψεις μιας Κυριακής (οδεύοντας στην εξέγερση) – μέρος 2ο: Πως η Ελλάδα κλώτσησε μια μοναδική ευκαιρία…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger