Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Τρίποντο ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου,

Το ωραίο γκολ του Γιανίκ Γιενγκά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου χάρισε στον Ολυμπιακό Βόλου τη νίκη επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με 1-0 και τον διατήρησε μόνο στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός μοιράστηκαν βαθμούς (1-1) στο Πανθεσσαλικό.
Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως, δεν ήταν εκείνη που πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Ηρακλής απείλησε στο 7ο και το 8ο λεπτό με τον Ζουλιάν Φερνάντες, στο 40ό με τον Χρίστιαν Κιρόφσκι και στο 42ο με τον Σάββα Σιατραβάνη, αλλά δεν βρήκε στόχο.
Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Σίνισα Γκόγκιτς, αφού στο 28ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Τάι και στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το προβάδισμα. Το ρολόι σημάδευε το 45ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ηλία Σολάκη και απόκρουση του Σταύρου Βαγγελόπουλου, ο επερχόμενος Γιανίκ Γενγκά νίκησε τον Χουάντερσον με ένα υπέροχο σουτ.

Εν αντιθέσει με το πρώτο, το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πολύ χαμηλό τέμπο προς ικανοποίηση, φυσικά, των φιλοξενούμενων. Με εξαίρεση ένα φάουλ του Λόπεθ στο 53ο λεπτό ο "γηραιός" δεν απείλησε, ενώ στον αντίποδα, οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν ευκαιρίες με τους Μάριο Μπρέσκα και Γιενγκά.
Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Φερνάντες, X. Παληγεώργος, Λόπεθ, Κιρόφσκι (72' Χιονίδης), Σιατραβάνης (64' Ισαάκ), Στεφανίδης, Γ. Παληγεώργος, Τάι (28' Σουλίδης).
Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Κατσιάρος, Σολάκης (65' Ανιέτε), Μπρέσκα, Ολίσε (84' Μπολάτι), Στογιάνοφ, Γιενγκά, Γκότοβος, Καρράς, Παλαιολόγος, Πινδώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger