Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ο Δημ. Κουτσούμπας στη Λάρισα

Την πρώτη του εμφάνιση ως νέος  Γ.Γ. του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει στη Λάρισα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αφού θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Ταχυδρομείου, την Τετάρτη 12 Ιούνη στις 9.00 μμ, την οποία διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας.
 Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «με όπλο τις αποφάσεις του 19ου Συνεδρίου, το ΚΚΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα συσπείρωσης στους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες, τις γυναίκες και τη νεολαία. Υπάρχει διέξοδος στην πρόταση διακυβέρνησης και εξουσίας του ΚΚΕ. Η λαϊκή συμμαχία μπορεί να αποτελέσει τη δύναμη απόκρουσης των συνεπειών της κρίσης και αντεπίθεσης για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

Με το ΚΚΕ παλεύουμε για την ανασύνταξη του εργατικού και λαϊκού κινήματος, στους χώρους δουλειάς, τα χωριά και τις γειτονιές. Καμιά επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός με τις ψεύτικες υποσχέσεις για ανακούφιση του λαού απ’ τη δήθεν επερχόμενη ανάκαμψη της οικονομίας, τις ξένες επενδύσεις αν και πότε θα έρθουν. Νέα μέτρα, νέα δεινά περιμένουν το λαό για να ενισχυθούν οι μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις. Απέναντι στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, υπάρχει η προοπτική της λαϊκής ευημερίας, της ανάπτυξης που θα ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες. Υπάρχει η προοπτική που ανοίγει η  πρόταση του ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger