Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

"Έτσι πήραμε τον Κούρδο από την Αθήνα" - Οι Τούρκοι εκθέτουν την αστυνομία για την απαγωγή... Για να δούμε τι θα πει τώρα η Ελληνική Αστυνομία, η ΕΥΠ, η Αντιτρομοκρατική, το παρακρατος της δεξιας συγκυβέρνησης των Γερμανοτσολιάδων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)

Επιμέλεια: Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Και συλλάβαμε στην Αθήνα και παραδώσαμε <<γκαγκστερικά >> στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Τουρκία τον φερόμενο ως βομβιστή αυτοκτονίας  Μπουλούτ Γιαϊλά και μας  κατηγορούν από πάνω ότι αυτός εκπαιδευόταν στο...στρατόπεδο ...Λαυρίου !!!
Η επιβεβαίωση ότι οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία με την τουρκική ΜΙΤ απήγαγαν << μέρα μεσημέρι>>στο κέντρο της Αθήνας τον φερόμενο από την Τουρκία ως ύποπτο για βομβιστικές επιθέσεις (''ζωντανή βόμβα'' τον λένε οι Τούρκοι) Μπουλούτ Γιαϊλά ήρθε από...
τον τουρκικό τύπο, μετά φυσικά από τις κατάλληλες διαρροές.
Τουρκικές εφημερίδες δίνουν σήμερα το σενάριο της απαγωγής (σύλληψης,λένε)  και της παράδοσης,έτσι όπως είχε καταγγελθεί από τον ίδιο και έτσι όπως προέκυπτε βάσει της κοινής λογικής
 Η Vatan, λοιπό, στην  πρώτη σελίδα, με τον τίτλο «Τη ζωντανή βόμβα την είχε κάνει πακέτο ο γείτονας», γράφει ότι, ο υπεύθυνος για τη νεολαία του κόμματος DHKP-C, Μπουλούτ Γιαϊλά, συνελήφθη με την επιχείρηση της Τουρκικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, που έμοιαζε με κινηματογραφική ταινία.
Υπήρξαν ισχυρισμοί,γράφει,  ότι ο Γιαϊλά, τον οποίο η Ελληνική Αστυνομία παρέδωσε στη συνοριακή είσοδο Παζάρκουλε ( στα ελληνοτουρκικά σύνορα), σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις στην αστυνομία ή σε πρεσβείες.
Στη συνέχεια του δημοσιεύματος και με τον τίτλο «Ελληνοτουρκική επιχείρηση για τη ζωντανή βόμβα του DHKP-C», γράφει ότι, ο Μπουλούτ Γιαϊλά, ο οποίος είχε φέρεται να είχε ξεφύγει την τελευταία στιγμή από την επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας της Κων/λης, που είχε πραγματοποιήσει εναντίον της οργάνωσης του DHKP-C, συνελήφθη στην Ελλάδα με ειδική επιχείρηση.
Ο Μπουλούτ Γιαϊλά και η αδελφή του Σαφάκ Γιαϊλά ήταν, γράφει,  μεταξύ των ονομάτων που θα ετίθεντο  υπό κράτηση κατά την επιχείρηση της Δ/νσης Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας στην Κων/λη, στις 18 Ιανουαρίου. Ενώ η Σαφάκ Γιαϊλά ετέθη υπό κράτηση με τον ισχυρισμό ότι προέβαινε σε προετοιμασίες, ως ζωντανή βόμβα, για επίθεση, ο αδελφός της Μπουλούτ Γιαϊλά εξαφανίστηκε.
Έγινε γνωστό πως, ο Μπουλούτ Γιαϊλά διέφυγε στην Ελλάδα και έκανε προετοιμασίες - προσέξτε - στο στρατόπεδο του Λαυρίου πριν από επίθεση ζωντανής βόμβας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.
Τον βούτηξαν 5 με μίνι μπάς στην Αθήνα!
Μετά την πληροφορία αυτή, η αστυνομία της Κων/λης ήρθε σε επαφή με την ελληνική αστυνομία και μετά από εργασίες και της ΜΙΤ, ο Μπουλούτ Γιαϊλά ετέθη υπό κράτηση, στις 30 Μαΐου, στην Αθήνα. Το ίδιο βράδυ, στις 21:30, μίνιμπας που πέρασε από κοντά του, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, πολιτικά ντυμένα, πήραν τον Γιαϊλά και απομακρύνθηκαν.
Τον παρέδωσαν ''πακέτο'' στα σύνορα
Στη συνέχεια υπήρξε ισχυρισμός πως, η ελληνική αστυνομία, την ίδια νύχτα, πέρασε τον Γιαϊλά στα τουρκικά σύνορα και τον παρέδωσε στην τουρκική αστυνομία. Ο Γιαϊλά παρελήφθη από την αστυνομία στην συνοικία Καρά Αγατς, κοντά στη συνοριακή είσοδο Παζάρκουλε και μεταφέρθηκε στην Κων/λη, όπου ανακρίθηκε από την Υπηρεσία Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας.

Η παραπλανητική τουρκική ανακοίνωση που μας τα "χώνει''!
 Το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, σε  ενημέρωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, ανέφερε ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά συνελήφθη, αλλά δεν έκανε λόγο για κοινή επιχείρηση. Το Υπουργείο αρκέστηκε στο να πει ότι ο Γιαϊλά συνελήφθη στην Αδριανούπολη και τόνισε: «Αξιολογείται ότι το άτομο αυτό πέρασε παράνομα στην Ευρώπη, όπου έτυχε εκπαίδευσης στα όπλα και στις βόμβες και στη συνέχεια πραγματοποίησε παράνομη είσοδο στη χώρα μας, για να προβεί σε βομβιστικές επιθέσεις ή επίθεση ζωντανής βόμβας εναντίον των ξένων αντιπροσωπειών στη χώρα μας».
Δηλαδή εδώ ..."μας την λέει '' για τα καλά, υποστηρίζοντας στην επίσημη ανακοίνωση,ότι κάπου στην Ευρώπη- στην Ελλάδα δηλαδή - εκπαιδεύτηκε στα όπλα και στις βόμβες!!!
Και οι άλλες εφημερίδες έχουν δημοσιεύματα για το ίδιο θέμα με τις ''επίσημες'' εκδοχές -  για τα μάτια του κόσμου, ενώ άλλες αφήνουν σαφή υπονοούμενα για την παράδοση:
-Η εφημερίδα Bugun αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Η ζωντανή βόμβα συνελήφθη στα σύνορα» και γράφει ότι, ο υπεύθυνος για τη νεολαία του DHKP-C, που καταζητείτο κατά τις επιχειρήσεις της Δ/νσης Ασφαλείας της Κων/λης, συνελήφθη όταν ...έμπαινε παράνομα από την Ελλάδα στην Τουρκία. Διαπιστώθηκε ότι ο Γιαϊλά διέφυγε στην Ελλάδα πριν από την επιχείρηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 8-9 Μαΐου εναντίον  του DHKP-C. Μετά από την εξέλιξη αυτή, η Ασφάλεια της Κων/λης εξέδωσε τις φωτογραφίες οκτώ υπόπτων, μεταξύ των οποίων και του Μπολούτ και προειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη σύλληψή του.
Οι δυνάμεις Ασφαλείας, που ...πληροφορήθηκαν - από που, δεν λέει - ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος πέρασε τα σύνορα στο Παζάρκουλε, παράνομα, συνέλαβε στις 31 Μαΐου, τη νύχτα, τον ύποπτο που δεν είχε ταυτότητα. Τότε έγινε αντιληπτό ότι ο συλληφθείς είναι ο Μπουλούτ Γιαϊλά, ο οποίος, μετά την ανάκρισή του στην Κων/λη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές.

''Εκπαιδεύτηκε στα όπλα και στις βόμβες'' όσο έλειπε
-Η Star γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Συνελήφθη η ζωντανή βόμβα του DHKP-C» και τονίζει ότι η ζωντανή βόμβα του DHKP-C, ο Μπουλούτ Γιαϊλά, που είχε διαφύγει στην Ελλάδα, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να μπει στην Τουρκία λαθραία. Έγινε γνωστό ότι, ο Μπουλούτ, κατά το διάστημα που έλειπε, - να τα πάλι τα ''ευχαριστώ''- εκπαιδεύτηκε στα όπλα και στις βόμβες και ότι έκανε προετοιμασίες για βομβιστικές επιθέσεις εναντίον μονάδων της ασφάλειας και αντιπροσωπειών ξένων χωρών.
-Η Zaman γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Η ζωντανή βόμβα του DHKP-C συνελήφθη στην Αδριανούπολη». Στο δημοσίευμα γράφει ότι, οι αρμόδιοι της ασφάλειας και της Δ/νσης Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας διαπίστωσαν ότι ο Γιαϊλά έκανε παράνομη είσοδο από την Ελλάδα στην Τουρκία και ότι κρύβεται σε γιάφκα της οργάνωσης στην Αδριανούπολη. Ο Γιαϊλά ετέθη υπό κράτηση, σε επιχείρηση που έγινε στις 31 Μαΐου και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη και φυλακίστηκε. Έγινε γνωστό πως, ο Γιαϊλά ήρθε στην Τουρκία για να προβεί σε βομβιστική επίθεση η  οποία θα δημιουργούσε θόρυβο, όπως αυτή που είχε γίνει από τον Ετζεβίτ Σανλί, στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα. Σημειώνεται ακόμα στην εφημερίδα ότι, η Ασφάλεια είχε κινητοποιηθεί για τον Μπουλούτ Γιαϊλά και είχε προειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κατάλογος με 15 ονόματα  ζωντανών βομβών διανεμήθηκε στις τελωνειακές εισόδους. Στον εν λόγω κατάλογο ήταν και το όνομα του Μπουλούτ Γιαϊλά, της Χαρικά Κ. και του Ετζεβίτ Σανλί, που είχε κάνει τη βομβιστική επίθεση, ως ζωντανή βόμβα, την 1η Φεβρουαρίου, εναντίον της Αμερικανικής Πρεσβείας.  Μέχρι την 31η Μαΐου του 2013 δε βρέθηκαν πουθενά τα ίχνη του Μπουλούτ και έγινε γνωστό ότι η Χαρικά Κ. είχε διαφύγει στην Ευρώπη. Η τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών έφθασε στην πληροφορία ότι, ο Μπουλούτ ....εκπαιδεύτηκε στα στρατόπεδα της οργάνωσης στην Ελλάδα - σ.σ.που αλλού; - και ότι ενδέχεται να προβεί σε βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.
 Ειδική ομάδα άρχισε να περιμένει στη Σμύρνη και στην Αδριανούπολη. Στις 30 Μαΐου διαπιστώθηκε ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά έκανε παράνομη είσοδο στη χώρα από την Αδριανούπολη και άρχισε η παρακολούθηση. Εξακριβώθηκε η διευθυνση όπου βρισκόταν και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση. Ο Μπουλούτ ανακρίθηκε και μίλησε σχετικά με τις επιθέσεις που επρόκειτο να κάνει. Είπε ότι σχεδίαζε να πραγματοποιήσει βομβιστική επίθεση μέσα στο πλήθος επωφελούμενος από τις ταραχές των τελευταίων ημερών. Λέγεται ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά ετοίμαζε επίθεση, παρόμοια με αυτήν του Ετζεβίτ Σανλί στην Αμερικάνική Πρεσβεία. Στο μεταξύ διαπιστώθηκαν και ορισμένα άτομα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή ο Μπουλούτ Γιαϊλά, επιστρέφοντας στην Τουρκία.
- Η Turkiye γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Συνελήφθη η ζωντανή βόμβα του DHKP-C» και τον υπέρτιτλο «Στόχος του ήταν πρεσβεία». Στη συνέχεια , γράφει ότι ο Γιαϊλά συνελήφθη στη Αδριανούπολη και έγινε γνωστό ότι συνελήφθη στις 3 Ιουνίου, ενώ είχε ...φυγαδευτεί πριν από την Αθήνα ( σ.σ. για το πως ειχε ...φυγαδευτεί δεν  λέει κάτι...). Ο Γιαϊλά έκανε ετοιμασίες για επιθέσεις σε ξένες αποστολές.
- Η Cumhuriyet γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Συλλάβαμε τη ζωντανή βόμβα». Στο δημοσίευμα γράφει ότι, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως συνελήφθη στην Αδριανούπολη μέλος της οργάνωσης DHKP-C, που μπήκε παράνομα στην Τουρκία. Στην ανακοίνωση τονίστηκε ότι ο Γιαϊλά συνελήφθη στις 3 Ιουνίου και ότι η δίκη του συνεχίζεται.

'' Τα ίχνη του  βρήκε η ΜΙΤ'' στην Ελλάδα
- Η Sabah γράφει για το θέμα με τον τίτλο «Συνελήφθη στην Αδριανούπολη η ζωντανή βόμβα του DHKP-C». Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά συνελήφθη την 31η Μαΐου. Τα ίχνη του Μπουλούτ Γιαϊλά βρήκαν οι Υπηρεσίες Πληροφοριών στην Ευρώπη και διαπιστώθηκε ότι τελευταία, ο ύποπτος είχε μεταβεί στην Ελλάδα, όπου εκπαιδεύτηκε ως ζωντανή βόμβα. Η αστυνομία έθεσε υπό παρακολούθηση τους υπόπτους, τους οποίους η οργάνωση σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει για επιθετικές ενέργειες. Τελικά ο Μπολούτ Γιαϊλά συνελήφθη στις 31 Μαΐου στην Αδριανούπολη και στη συνέχεια, αφού ανακρίθηκε, φυλακίστηκε.
Για να δούμε τι θα πει τώρα η Ελληνική Αστυνομία,η ΕΥΠ,η Αντιτρομοκρατική  ή όποιος άλλος αρμόδιος...Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια;
"onalert" μέσω "Σίβυλλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger