Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Επαφές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Επαφές με τη φυσική και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα η νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, που εξελέγη από τις εκλογές που έγιναν στις 8 Απριλίου.

Όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου, η Ένωση από την εκλογή της μέχρι και σήμερα, είχε επαφές, με τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Γιώργ Ταμβάκη για εργασιακά προβλήματα, ενώ ο νέος πρόεδρος Αργύρης Διχτάς, με τον αντιπρόεδρ διοικητικών θεμάτων Αριστείδη Τσάτσιο, πήγαν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην διήμερη Γενική Συνέλευση της Π.Ο.ΑΣ.Υ (16 και 17 Απριλίου). Πέραν της Γ.Σ. έγιναν συναντήσεις με τον Επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Σπυρίδωνα Παπασπύρου και με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, στην προσπάθεια να αρθεί η αδικία των διαθεσιμοτήτων που πλήττει την Διεύθυνση μας.

Ακολούθησαν συναντήσεις αντιπροσωπείας στης Ένωσης με τους Διοικητές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, της Τροχαίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Βόλου, Ν. Ιωνίας, Αλμυρού, Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, Μηλεών και Περιφέρειας, ενώ στη συνέχεια έγινε συνάντηση με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υποστράτηγο Βασίλη Χαλάτση.

Στις 12 Μαΐου ο πρόεδρος Αργύρης Διχτάς με τον γενικό γραμματέα Ηρακλή Σκρέτα, έκαναν εκ νέου συναντήσεις με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Δημήτριο Περδίκη και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο.

Στις 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς προέκυψαν τρεις νέες διαθεσιμότητες, λόγω της συμπαράστασης, έξω από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, στον πρώην διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, που βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία συμμετοχής του σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, ενώ, δύο ημέρες μετά παραδόθηκε στη σύζυγο βαριά τραυματισμένου αστυνομικού, χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από έρανο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση.
Τέλος, η Ένωση, στις 22 Μαΐου εξέδωσε ανακοίνωση για τις διαθεσιμότητες των τριών ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger